reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czytałam, że fety w ciąży należy unikać.

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ja słyszałam że nie ma przeciwwskazań :)
Link do: Cheddar - 9 rodzajów sera, które możesz bezpiecznie jeść w ciąży

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
A tak w ogole to dziwna sprawa. Sciagnelam kilka dni temu aplikacje BB na tel. I wyskakuja mi powiadomienia z forum. Odruchowo wchodzilam, czytalam, a dzis tak patrze i ze zostalam oznaczona na forum z poronieniami i jakims jeszcze innym. Wystraszylam sie,ze moze cora moja jakos wlazla i cos nabazgrala, ale okazuje sie, ze jest kobieta, ktora ma nick marzycielka 81 bodajze. A osoby ja oznaczajace nie wpisuja pelnej nazwy tylko samo "Marzycielka" i wyswietla mi sie ze to dotyczy mojej osoby [emoji12]
Tak to bywa kochana. Mi dzisiaj forum coś nawala w aplikacji. Wchodze w apke a tu zero powiadomien zero nowych postow zero wątków w ktorych biorę udzial. Dziwne. A co do cytowania to jak ktoś cytuje posta w ktorym ktoś mnie oznaczyl to też powiadomienie dostanę hehe

A ja słyszałam że nie ma przeciwwskazań :)
Link do: Cheddar - 9 rodzajów sera, które możesz bezpiecznie jeść w ciąży

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
czyli pewnie co artykuł to inna teoria ;) ale z drugiej strony jeżeli ser jest pasteryzowany to może rzeczywiście nie ma przeciwskazań ;) to tak jak z kawą jedni mówią, że absolutnie nie można, drudzy, że 1-2 małe filiżanki napewno wpływu na ciąże nie mają;) chociaż raz usłyszałam największą głupotę od ginekologa z mojego miasta kiedy byłam z kuzyna żoną na USG właśnie jej córeczki, że on absolutnie nie każe rzucać papierosów od razu tylko stopniowo żeby organizm nie doznał szoku

czyli pewnie co artykuł to inna teoria ;) ale z drugiej strony jeżeli ser jest pasteryzowany to może rzeczywiście nie ma przeciwskazań ;) to tak jak z kawą jedni mówią, że absolutnie nie można, drudzy, że 1-2 małe filiżanki napewno wpływu na ciąże nie mają;) chociaż raz usłyszałam największą głupotę od ginekologa z mojego miasta kiedy byłam z kuzyna żoną na USG właśnie jej córeczki, że on absolutnie nie każe rzucać papierosów od razu tylko stopniowo żeby organizm nie doznał szoku
Też słyszałam że moja koleżanka dostała taką radę.. I oczywiście posłuchała bo była nałogowcem, później przerzuciła się na delikatniejsze... Nie mogłam na to patrzeć.. I urodziła zdrowego syna
... A ja kuźwa dmuchałam i chuchałam na siebie i jeb. Po wszystkim, taka to sprawiedliwość

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Też słyszałam że moja koleżanka dostała taką radę.. I oczywiście posłuchała bo była nałogowcem, później przerzuciła się na delikatniejsze... Nie mogłam na to patrzeć.. I urodziła zdrowego syna
... A ja kuźwa dmuchałam i chuchałam na siebie i jeb. Po wszystkim, taka to sprawiedliwość

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Na tym świecie nie ma sprawiedliwości

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja nie pale od dwóch lat więc temat mnie nie dotyczył, ale nie wyobrażam sobie palić będąc w ciąży, właśnie kilka tyg temu moja koleżanka poroniła dokładnie płód obumarł w pracy powiedziała wszystkim, że jest w ciąży więc każdy wiedział, w ciąże nie mogła zajść kilka lat, ale oczywiście papierosów nie rzuciła wręcz jak chciałam iść na obiad, a nie możemy iść w kilka osób na raz to była oburzona, że ona zapalić musi nie komentowałam jej sprawa, ale teraz od kilku tyg każdy tylko komentuje, że więcej papierosów mogła palic to by nie poroniła :\ prawda jest pewnie taka, że papierosy wcale nie musiały być przyczyną tej jednak smutnej sytuacji, ale niesmak pozostał...
nie wyobrażam sobie truć dziecka, w tej chwili nie wyobrażam sobie jak mogłam truć siebie...

Do góry