Sesil
Fanka BB :)
Mam tę samą aplikację według niej mam dzisiaj 5+2
Jak nazywa się ta aplikacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tę samą aplikację według niej mam dzisiaj 5+2
Jak nazywa się ta aplikacja?
Ja to zamierzam jeszcze trochę wychowawczy pociągnąć :-)Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiego Calusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy A właśnie, pytanie do pracujących mam, jak długo planujecie pracować jeśli wszystko będzie ok?
Ja jestem na własnej działalnosci więc pewnie do samego końca będę musiała pracowac i bardzo szybko wrócic do pracy... ale mam ten komfort ze mogę pracowac z domku wiec mam nadzieję ze da się to jakoś połączyc mieszkamy z teściową więc ma kto pomagac..Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiego Calusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy A właśnie, pytanie do pracujących mam, jak długo planujecie pracować jeśli wszystko będzie ok?
Na pewno uda się wszystko połączyć Fajnie, że macie wsparcie teściowej Ja mam też ten komfort, że rodzice mieszkają niżej więc ma kto zająć się dzieckiem w razie potrzebyJa jestem na własnej działalnosci więc pewnie do samego końca będę musiała pracowac i bardzo szybko wrócic do pracy... ale mam ten komfort ze mogę pracowac z domku wiec mam nadzieję ze da się to jakoś połączyc mieszkamy z teściową więc ma kto pomagac..
Mam tehrmomixa od pół roku i nie wyobrazam sobie juz zycia bez niego to genialne urządzenie!
Też mnie to kusi [emoji4] muszę o tym więcej poczytaćTak zdecydowanie polecam ja robię wszystko od bułek po ciasta zupy desery po likiery
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o wychowawczym nie myślę Jak dla mnie to starczy ten rok lenistwa Swoją drogą rozmawiałam wczoraj z M i zapytałam kiedy będziemy starać się o drugie, to stwierdził, że on nie musi się starać, jemu wychodzi od razu ale, że chciałby starać się o następne nim skończy 40 lat i to najlepiej, żeby urodziło się we wrześniu tak jak on, żeby było sprawiedliwie, że jedno dziecko urodziny ze mną a drugie z nim Więc wychodzi na to, że musielibyśmy się zabrać za starania w grudniu 2019Ja to zamierzam jeszcze trochę wychowawczy pociągnąć :-)
to w takim razie do piątku wstrzymam się i bede brała Folik, w piątek zapytam o jakieś witaminkiJa biorę jeszcze falvit mama.
Szkoda tylko, że cena z kosmosu
Dziewczyny czy pijecie teraz kawę gdy juz wiecej ze w brzuszku rozwija się dzidziuś? W sumie u mnie ciaza jeszcze nie potwierdzona ale zastanawiam się czy powinnam sobie juz odmówic kawy.. piję tylko jedną dziennie w dodatku to takie bardzo słabe late. Myślicie ze moze zaszkodzic?
Oj znam to uczucie paniki nader dobrze. Dobrze,ze zachowalas zimna krew. Najwazniejsze to puknac kilka razy pomiedzy lopatkami i dziecko powinno 'wrocic do siebie'.
A ja ze Starszakiem do lekarza. Wysypalo go na dwoch rekach, lekko na nogach. Podejrzewam wiec rumien zakazny o ktorym pisalam wczesniej.... za..biscie normalnie. Nie ma to jak bycie w ciazy i zamartwianie sie az do porodu. Az szkoda nerwow ,bo i tak nic nie zmienie teraz....
Dziewczyny jak ja się cieszę już na ten rok macierzyńskiego Calusi rok w domku z naszym Szkrabem [emoji7] Pierwszy tak długi urlop od pracy A właśnie, pytanie do pracujących mam, jak długo planujecie pracować jeśli wszystko będzie ok?