reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ah jutro wizyta [emoji4] nie mogę się doczekać. A jednocześnie troszke się boje co się dowiem na wizycie. :( ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Przynajmniej 100 x lepiej sie czuje jak rok temu. Piersi nie przestały boleć glodna non stop jestem. Ale jak już chce coś zjeść to brak apetytu na cokolwiek. Jedyne co bardzo mnie dziwi odrzucili mnie od mięsa. Ani gotowane ani smażone mi nie smakuje. Ostatnio miałam pieczone mięso z piekarnika i zjadłam tylko same ziemniaki ze surówką bo smak miesa mnie normalnie odrzuca :/ a teraz jem śniadanie w pokoju [emoji23][emoji23][emoji23] bo w kuchni nie ma możliwości zrobienia czegokolwiek. Taki jest bałagan w całym domu że szok. [emoji33] w jednym pokoju pełno gratow w drugim to samo i jeszcze w łazience. Przy remoncie zawsze najgorsza kuchnia bo wszystkiego wszędzie pełno. Na szczescie ostanie kawałki tapety zostały do przyklejenia i położenie paneli i spokój mozna sprzątać chociaz pokoje beda czyste [emoji16][emoji16] a jak wam mija dzień kobietki ? Jak się czujecie?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak samo :) jedyne co można powiedzieć że mnie męczy to 5 krotne wstawanie i sikanie w nocy [emoji14] ale mogę odespać rano więc nie ma problemu [emoji14] a tak to może też raz na x czasu zakręciła mi się w głowie i mdłości mnie dopadają tylko jak dopuszczę do mega głodu [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam tak samo

Ah jutro wizyta [emoji4] nie mogę się doczekać. A jednocześnie troszke się boje co się dowiem na wizycie. :( ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Przynajmniej 100 x lepiej sie czuje jak rok temu. Piersi nie przestały boleć glodna non stop jestem. Ale jak już chce coś zjeść to brak apetytu na cokolwiek. Jedyne co bardzo mnie dziwi odrzucili mnie od mięsa. Ani gotowane ani smażone mi nie smakuje. Ostatnio miałam pieczone mięso z piekarnika i zjadłam tylko same ziemniaki ze surówką bo smak miesa mnie normalnie odrzuca :/ a teraz jem śniadanie w pokoju [emoji23][emoji23][emoji23] bo w kuchni nie ma możliwości zrobienia czegokolwiek. Taki jest bałagan w całym domu że szok. [emoji33] w jednym pokoju pełno gratow w drugim to samo i jeszcze w łazience. Przy remoncie zawsze najgorsza kuchnia bo wszystkiego wszędzie pełno. Na szczescie ostanie kawałki tapety zostały do przyklejenia i położenie paneli i spokój mozna sprzątać chociaz pokoje beda czyste [emoji16][emoji16] a jak wam mija dzień kobietki ? Jak się czujecie?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mija w pracy :p

Ja tak samo :) jedyne co można powiedzieć że mnie męczy to 5 krotne wstawanie i sikanie w nocy [emoji14] ale mogę odespać rano więc nie ma problemu [emoji14] a tak to może też raz na x czasu zakręciła mi się w głowie i mdłości mnie dopadają tylko jak dopuszczę do mega głodu [emoji14] aaa i śpię z poduszką między nogami [emoji15] bo inaczej nie usne... Nie wiem czemu

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie ani mdłości ani sikanie nie doskwiera :p

reklama
Do góry