reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Lipcowa mamusia ja też z tych drobnych :) 155 cm [emoji14] aż ciekawa jestem jak będę wyglądać z piłeczką z przodu :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Kobietki prosze jesli mozecie udostepniac to moj kolega , Taka tragedia

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Na pewno pięknie ;)
Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak :)
1511348158-28135a97809d6a10-aaaaaa.jpeg
1511348187-0b47c96440852eea-aaaaaa.jpeg

I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam

1511348337-158abade8ed9d770-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

To ja mam podobnie jak Ty . Zero mdłości i wymiotow .czasami tylko lekko zawrót głowy i tyle . Wieczorem pobolewania brzucha . Oby tak było dalej
Ja tez. Przedwczoraj za dużo zjadlam i to mnie zmulilo tzn zgaga i okropne mdlosci przez dłuższą chwilę, a rak to jest spokojnie i tylko wieczorem podbrzusze boli a w ciągu dnia czuję jakbym w podbrzuszu miala rosnący balon.....tak jakbym czula wyraźnie rozciągającą się macicę. A apetyt mam ogromny tylko też staram się nie przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak :)
1511348158-28135a97809d6a10-aaaaaa.jpeg
1511348187-0b47c96440852eea-aaaaaa.jpeg

I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam

1511348337-158abade8ed9d770-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie boisz Sie na publicznym dawac foto? Kazdy moze je ukrasc i dac w innym kontekscie kochana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry