reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry.. Też dopiero wstałam, poszłam wczoraj spać jakoś po północy, padłam szybko ale... Pielgrzymki na siku w nocy z 5 razy i później nad ranem odsypiam.. No ale nie mam żadnych obowiązków stąd mogę sobie na razie na to pozwolić, teraz może jakieś śniadanko tylko ostatnio mam ten problem ze średnio chce mi się jeść. Nie mam mdłości jako tako ale jakoś apetytu też nie mam :/

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
nam to dobrze ze nie mamy zawiele obowiązków i możemy poleniuchowac rano

reklama
O rety, współczuję... ja się podświadomie nastawiam, że skoro pierwsza byla super, to druga może być zupełnie inna... chociaż narazie nie mam mdłości ani innych objawów oprócz delikatnego kłucia, rozciągania i zmęczenia wieczorem. A. I zadyszka. Sapię, cokolwiek robię... aż mi głupio :zawstydzona/y:

No też sapie ze masakra. Nawet nie mam sil iSC do sklepu po ta sałatkę jarzynowa chyba do powrotu męża bd leżała bo masakra dziś ze mna

Boziu dziewczyny ja wczoraj zazartowalam do teścia ze ma mi zrobić ogórkowa bo uwielbiam a tak mi się chce i dzwonił teraz ze mam przyjść bo ogórkowa czeka lecę na czworaka a tam dotrę żeby poczuć smak ogorkowej

Witam nowe mamusie! :-)

U mnie kiepska noc :-( Miałam straszne bóle brzucha. Budziłam się kilka razy. Dziś od rana jestem całkiem bez sił. Do tego podwyższona temperatura, ból gardła i okropne nudności.
W pierwszej ciąży zero objawów do 20 tc :-) Teraz zaczynam doceniać jak wtedy było spokojnie ;-)

To jesteśmy w gronie szczęściar bez objawów :) Ja to spodziewałam się najgorszego a póki co (odpukać) jest super :)
Ja tak samo :) jedyne co można powiedzieć że mnie męczy to 5 krotne wstawanie i sikanie w nocy [emoji14] ale mogę odespać rano więc nie ma problemu [emoji14] a tak to może też raz na x czasu zakręciła mi się w głowie i mdłości mnie dopadają tylko jak dopuszczę do mega głodu [emoji14] aaa i śpię z poduszką między nogami [emoji15] bo inaczej nie usne... Nie wiem czemu

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny powiedzialam młodej. Nie wytrzymalabym do piątku. Ale tak z rezerwą tzn powiedzialam że zrobiliśmy dziecko ale na 100% okaże się w piątek czy to napewno to. A mloda jaki błysk w oczkach....sie tylko spytala kiedy będzie wiadomo co to będzie. No to jej powiedzialam ze może już za 3 miesiące się dowiemy jak dobrze pójdzie. To mloda na to że jak w piątek się okaże że dzidzi w brzuchu jest to w poniedzialek w klasie na godzinie wychowawczej się pochwali :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
Ale fajnie. Pewnie jest bardzo szczęśliwa :-)
Ja mojemu synowi powiem dopiero za jakiś czas i to będzie szaleństwo (To jego największe marzenie od kilku lat)

Do góry