reklama
Elodia
Fanka BB :)
Udana jesteś heheheBoziu dziewczyny ja wczoraj zazartowalam do teścia ze ma mi zrobić ogórkowa bo uwielbiam a tak mi się chce i dzwonił teraz ze mam przyjść bo ogórkowa czeka lecę na czworaka a tam dotrę żeby poczuć smak ogorkowej
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale pieknie wygladasz [emoji7]marika
Very sexi
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Very sexi
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
olaaa7
Wow pięknie wyglądasz [emoji173]Poprzednio wyglądało to mniej więcej tak
I obecnie:
Co prawda zdjęcie jak jeszcze było ciepło ale nic się nie zmieniło..
Ostatnio jak się ważyłam miałam 48,9kg a teraz na wizycie kg mniej... Chyba za bardzo się tymi plamieniami stresowałam, a w poprzedniej ciąży mimo mini brzuszka, schudłam a nie przytyłam ani grama.. A nie wymiotowałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Czym w ogóle się dziewczyny zajmujecie?? Gdzie pracujecie? Skąd jesteście?
27.06.17 Anastazja [*]
Pielegniarka Na zasluzonym macierzynskim hah
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie boję się, to nie golizna poza tym na zamknięte forum również łatwo się wkraść niestety. Myślę że jak ktoś mnie będzie miał poznać to i tak pozna jak jedna z koleżanek na innym forum listopadowego - koleżanka z jednej szkołyNie boisz Sie na publicznym dawac foto? Kazdy moze je ukrasc i dac w innym kontekscie kochana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
27.06.17 Anastazja [*]
Elodia
Też napewno się chłopak ucieszy :-) a ja za dwa dni wizyta i usg, ile to ja bym dała żeby już było po niej :-) teraz mi się dopiero czas dłużyAle fajnie. Pewnie jest bardzo szczęśliwa :-)
Ja mojemu synowi powiem dopiero za jakiś czas i to będzie szaleństwo (To jego największe marzenie od kilku lat)
olaaa7
A ja urzędnikCzym w ogóle się dziewczyny zajmujecie?? Gdzie pracujecie? Skąd jesteście?
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Elodia
O to ja do objawow dodam sikanie 5-10 razy zanim zasnęMnie ani mdłości ani sikanie nie doskwiera
Podziel się: