reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Zauważyłyście, że te teksty pod suwaczkami nie pokazują do końca prawdy? np jeśli chodzi o wielkość dziecka.
Kurcze boję się trochę tych prenatalnych, co i jak to wygląda a jeszcze gorzej będzie czekać na wyniki.

Bo te teksty się co tydzień mają niby zmieniać. A kazdy maluch w swoim tempie rośnie tak że te teksty o wzroscie rzeczywiscie niemiarodajne trochę.
A co do prenatalnych to spokojnie. Nie bój się. Maluch na pewno jest zdrowy a prenatalne to tylko czysta formalność będzie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Kurcze współczuję Wam dziewczyny :( U mnie póki co spokój, jedyne co zauważyłam, to że zawsze wieczorem czuję się gorzej niż rano, tak jakbym była przejedzona i miała przez to wstręt do jedzenia.
Wczoraj na pierwszym ważeniu wyszło mi w ciuchach 71,6kg, w domu jak się ważyłam to było 70,5kg ale szczerze nie wiem czy coś przybrałam czy nie. Normalnie pewnie ważyłam coś koło 70kg.
Ja tez wieczorem czuję di najgorzej . Boli mnie w lewym boku i w ogóle jakiś cały brzuch bolały

Zauważyłyście, że te teksty pod suwaczkami nie pokazują do końca prawdy? np jeśli chodzi o wielkość dziecka.
Kurcze boję się trochę tych prenatalnych, co i jak to wygląda a jeszcze gorzej będzie czekać na wyniki.

Nie martw się będzie Ok to jest jak normalne normalne usg tylko lepszy sprzęt lepiej widać i lekarz od razu mierzy dziecko robi zdj pokazuje ci wszystko każdy narząd opis dostajesz od razu u mnie przynajmniej tak było

p19u9jcgq5oadwv5.png

To mnie z kolei w prawym boku. Też wieczorem. Macica rozciąga się i u kazdego daje jak widac inne objawy :-D Narzekamy niczym starsze panie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
A mnie właśnie kłuje bardziej po lewej stronie, jak się okazało po usg to właśnie w okolicach tego miejsca jest groszek więc może u Ciebie maluch będzie po prawej :) Tak narzekamy jak stare baby haha

No ja tam się nie obawiam bo ważę 38kg wiec nawet te 30 to by było ok ale u mnie to nie mozliwe ale fakt po zwymiotowaniu juz lepiej tyle ze nie lubię tego
38 kg ?????? [emoji33][emoji33] a ile masz lat ? Toc to niedowaga. Moja siostra waży 48 a jest chuda jak szkielet

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie właśnie kłuje bardziej po lewej stronie, jak się okazało po usg to właśnie w okolicach tego miejsca jest groszek więc może u Ciebie maluch będzie po prawej :) Tak narzekamy jak stare baby haha
Tak też obstawiam że po prawicy sobie siedzi :-) bo lewa strona o wiele mniej daje o aobie znać. Niby coś zakłujr ale to o wiele mniej odczuwalne jest niż ta prawa strona.

Narzekamy niczym te stare baby ktore w tramwajach narzekają że obolale itp i muszą koniecznei usiąść, ale do tramwaju to sprintem bez bólu potrafią biec. Ile to razy taką scenę widzialam jak tramwajem jechalam to nie liczę bo prawie za każdym razem się tak dzieje hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Wedlug om ja jestem w trakcie 6 tc nawet apka ktora mam (Asystent Ciążowy jakby któraś byla zainteresowana) mi pokazuje że jestem w 6tc a pod spotem uplynelo 5t5d tylko ten zakichany suwaczek coś się nie chce przestawić no ale to nic. Inajgorszy objaw u mnie to zgaga i baaaaardzo lekkie ledwo zauważalne mdlosci. Mogloby tak już zostac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Właśnie sciagnelam ta aplikacje

reklama
Do góry