reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No to będę obserwować. Tylko, że ja nie rzygam ani nic więc może być ciężej z tym chudnięciem. W ogóle laski, jak do tej pory nie mam mdłości i nic z tych rzeczy to myślicie, że tak już zostanie?
Możliwe że zostanie bo teoretycznie objawy nieprzyjemne to już powinny się pojawic kolo 6tc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

No to będę obserwować. Tylko, że ja nie rzygam ani nic więc może być ciężej z tym chudnięciem. W ogóle laski, jak do tej pory nie mam mdłości i nic z tych rzeczy to myślicie, że tak już zostanie?

Możliwe choć nie pewne obyś nie musiała tego zaznać. Jej jak mi pachnie ta jarzynowa sałatka masakra chyba ktoś z sąsiadów robi bo tak ja mocno czuje pod nosem

A u mnie właśnie początek 6 tc.
Wedlug om ja jestem w trakcie 6 tc nawet apka ktora mam (Asystent Ciążowy jakby któraś byla zainteresowana) mi pokazuje że jestem w 6tc a pod spotem uplynelo 5t5d tylko ten zakichany suwaczek coś się nie chce przestawić no ale to nic. Inajgorszy objaw u mnie to zgaga i baaaaardzo lekkie ledwo zauważalne mdlosci. Mogloby tak już zostac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Trzymaj się tam cieplutko i obudź się z lepszym nastrojem i samopoczuciem :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Zbytnio długo nie pośpie bardziej bym powiedziała ze drzemka z otwartym okiem bo moja kochana 4 latka jest koło mamy i bd mamusiu pić mamusiu tofik(nasz psiak) mnie denerwuje. Została żeby się mam zaopiekować bo mama ma jej dzidzie i musi się o mamę troszczyć kochana mamusi Juleczka

Zbytnio długo nie pośpie bardziej bym powiedziała ze drzemka z otwartym okiem bo moja kochana 4 latka jest koło mamy i bd mamusiu pić mamusiu tofik(nasz psiak) mnie denerwuje. Została żeby się mam zaopiekować bo mama ma jej dzidzie i musi się o mamę troszczyć kochana mamusi Juleczka
Kochana dziewczynka [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Zauważyłyście, że te teksty pod suwaczkami nie pokazują do końca prawdy? np jeśli chodzi o wielkość dziecka.
Kurcze boję się trochę tych prenatalnych, co i jak to wygląda a jeszcze gorzej będzie czekać na wyniki.

Do góry