reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję kochana za słowa wsparcia :) Ty jutro też zobaczysz dzidzię i usłyszysz serduszko i wszystko będzie dobrze :)

Ola my zech szwarne dziolchy ze slaska to jo rzekom tyra i wszystko bydzie dobrze na usg , jo jem pyry tera z szpyrkami a rano smazonka:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej.. byłam na badaniach tych co gin zlecił na nfz... Bo idę jutro do tego prywatnie... I czaicie że oni mi tych badań nie dadzą? Bo zlecił je specjalista z ośrodka i tam będą czekać... nie mogę ich sama odebrać... Mają takie prawo? Mogę ksero zrobić bez żadnych pytań? Na Internecie nie ma możliwości sprawdzenia wyników bo to laboratorium takie małe przy ośrodku zdrowia.

Wczoraj pisałam Wam posta pod tytułem żal.pl i tyle co to napisałam tak mnie wymiotowało, że aż płakałam. Taką gorzką żółcią bo już nic w żołądku nie miałam na końcu... wrr

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

To Ja dzus rano zolcia;//

Ja dziś zasypiam na siedząco
emoji23.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przez ta pog
Ola my zech szwarne dziolchy ze slaska to jo rzekom tyra i wszystko bydzie dobrze na usg , jo jem pyry tera z szpyrkami a rano smazonka:)

Jo tys zech jest że Śląska moje dziolszki ;))))))))

A skopiowalas bbcode? Albo wez ten caly link skopiuj i najpierw zrób (bez *): [*img*] potem wklej linka [/*img*]

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Jak znajdę chwilę to spróbuję od nowa to zrobić i moze inny kod wpisać.

Hej dziewczyny, tak się produkujecie, że nie jestem w stanie nadrobić zaległości...wczoraj miałam mega doła przez to mikroskopijne plamienie, cały dzień leżałam jak kłoda, ale to było tylko jednorazowe, później już nie było nic, więc zastanawiam się czy to nie od aplikatora do luteiny...dodatkowo bardzo bolał mnie brzuch, dziś jest o wiele lepiej...mam nadzieję, że w piątek usłyszę same dobre wieści :)

Moze byc od aplikatora, ja go nie używam.

Dziewczyny dzis sie wystraszyłam,bo podczas podcierania na papierze zauważyłam w śluzie taki jakby jasno rózowy śluz Wiem,że na początku ciąży może coś sie pojawiac zwłaszcza w terminie @ a miałam mieć ją jutro,ale i tak sie schizuje żeby coś sie z tego nie rozkręciło.Jestem przewrażliwiona przez moja pierwsza ciaze jak dostałam krwawienie przez krwiaka.Dzisiaj o 16 mam wizyte u gina przez tą moja infekcje chociaz juz jest lepiej to i tak wole iść i zaraz jej powiem o tym śluzie

reklama
Do góry