@Margana najzabawniejsze, że w pierwszej ciąży bardzo szybko poszłam na zwolnienie, bo przyjaciółka mi powiedziała, że to ostatni w moim życiu czas tylko dla mnie I miała rację! Więc też to polecam. A teraz, pomimo że jestem starsza, wcale nie chciałabym iść na L4. No ale te kilka dni muszę...
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No to gitara :-) a gdzie Ci się najlepiej mieszkało?
Wlochy Ale londyn tez bo nauczylam sie jezyka )
Do wloch wracamy na starosc a w pl mAm rodzinke w gliwicach opolu jestem co rok w pl tez , na zawsze bede polka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wlochy Ale londyn tez bo nauczylam sie jezyka )
Do wloch wracamy na starosc a w pl mAm rodzinke w gliwicach opolu jestem co rok w pl tez , na zawsze bede polka
O czyli moje okolice
Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie
Ooooo to idealnie wpasowałaś ciążę dasz radę wszystko ogarnąć?
Miałam wczoraj to samo, cały dzień strasznie się bałam, ale na szczęście było to jednorazowe, u Ciebie na pewno też tak jest jak dziś masz wizytę to powiedz o tym, bierzesz progesteron?Dziewczyny dzis sie wystraszyłam,bo podczas podcierania na papierze zauważyłam w śluzie taki jakby jasno rózowy śluz Wiem,że na początku ciąży może coś sie pojawiac zwłaszcza w terminie @ a miałam mieć ją jutro,ale i tak sie schizuje żeby coś sie z tego nie rozkręciło.Jestem przewrażliwiona przez moja pierwsza ciaze jak dostałam krwawienie przez krwiaka.Dzisiaj o 16 mam wizyte u gina przez tą moja infekcje chociaz juz jest lepiej to i tak wole iść i zaraz jej powiem o tym śluzie
Elodia
Ze spokojem :-) ślub 18 sierpnia a termin porodu 20lipca tak że ze spokojem :-) pozatym my robimy tylko małe przyjęcie weselne na 20 osob z najbliższej rodziny i świadkowie :-) tak że ze spokojem. Gdyby nam się teraz nie udalo z ciążą to bysmy na miesiąc zawiesili starania żeby ślubu nie przekładać :-)Ooooo to idealnie wpasowałaś ciążę dasz radę wszystko ogarnąć?
Ha wczoraj sie cieszylam że nic mnie nie boli a dzisiaj już znowu....prawe biodro
Sabinaaa81
To przyszły rok będziesz miała bardzo intensywny! :-) Macie już datę ślubu?Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie
Elodia
18.08 :-) w ostatniej chwili wstrzeliliśmy się z dzidzią :-) no bo gdyby nie udalo się teraz anudałpby się na sierpien to termin porodu bym miala na ok 3 dni po ślubie tak że bysmy musieli wtedy starania przełożyć :-) a tak wsio ze spokojemTo przyszły rok będziesz miała bardzo intensywny! :-) Macie już datę ślubu?
Ostatnia edycja:
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Czasami niewiadomo co jest przyczyna [emoji16] u mnie na początku zawsze była owulacja, ładne ciałko żółte ale endometrium kiepskie (ale i tak nie było tragiczne). Mój facet też się badał i było ok (bo nie idealnie) on dostał witaminy dla chlopakow i zaszlismy w tym "bezowulacyjnym" [emoji16]To u mnie lepiej
1 corka z ivf a teraz 8 tc ciazy naturalsa hah yupiii jestesmy zdrowi
Marika gratulacje
Podziel się: