reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana najzabawniejsze, że w pierwszej ciąży bardzo szybko poszłam na zwolnienie, bo przyjaciółka mi powiedziała, że to ostatni w moim życiu czas tylko dla mnie :) I miała rację! Więc też to polecam. A teraz, pomimo że jestem starsza, wcale nie chciałabym iść na L4. No ale te kilka dni muszę...

reklama
No to gitara :-) a gdzie Ci się najlepiej mieszkało?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Wlochy Ale londyn tez bo nauczylam sie jezyka ;))
Do wloch wracamy na starosc a w pl mAm rodzinke w gliwicach opolu jestem co rok w pl tez , na zawsze bede polka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Dziewczyny dzis sie wystraszyłam,bo podczas podcierania na papierze zauważyłam w śluzie taki jakby jasno rózowy śluz Wiem,że na początku ciąży może coś sie pojawiac zwłaszcza w terminie @ a miałam mieć ją jutro,ale i tak sie schizuje żeby coś sie z tego nie rozkręciło.Jestem przewrażliwiona przez moja pierwsza ciaze jak dostałam krwawienie przez krwiaka.Dzisiaj o 16 mam wizyte u gina przez tą moja infekcje chociaz juz jest lepiej to i tak wole iść i zaraz jej powiem o tym śluzie
Miałam wczoraj to samo, cały dzień strasznie się bałam, ale na szczęście było to jednorazowe, u Ciebie na pewno też tak jest :) jak dziś masz wizytę to powiedz o tym, bierzesz progesteron?

Ooooo to idealnie wpasowałaś ciążę :) dasz radę wszystko ogarnąć?
Ze spokojem :-) ślub 18 sierpnia a termin porodu 20lipca tak że ze spokojem :-) pozatym my robimy tylko małe przyjęcie weselne na 20 osob z najbliższej rodziny i świadkowie :-) tak że ze spokojem. Gdyby nam się teraz nie udalo z ciążą to bysmy na miesiąc zawiesili starania żeby ślubu nie przekładać :-)

Ha wczoraj sie cieszylam że nic mnie nie boli a dzisiaj już znowu....prawe biodro :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

To przyszły rok będziesz miała bardzo intensywny! :-) Macie już datę ślubu?
18.08 :-) w ostatniej chwili wstrzeliliśmy się z dzidzią :-) no bo gdyby nie udalo się teraz anudałpby się na sierpien to termin porodu bym miala na ok 3 dni po ślubie tak że bysmy musieli wtedy starania przełożyć :-) a tak wsio ze spokojem

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Ostatnia edycja:
reklama
To u mnie lepiej
1 corka z ivf a teraz 8 tc ciazy naturalsa hah yupiii jestesmy zdrowi

Marika gratulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami niewiadomo co jest przyczyna [emoji16] u mnie na początku zawsze była owulacja, ładne ciałko żółte ale endometrium kiepskie (ale i tak nie było tragiczne). Mój facet też się badał i było ok (bo nie idealnie) on dostał witaminy dla chlopakow i zaszlismy w tym "bezowulacyjnym" [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry