reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ooo matko i jak ja przeżyje :-D To będą ciężkie miesiące :szok: No cóż jakoś trzeba zacisnąć zęby w takim razie [emoji14] Dziękuję Ci bardzo :*
Ja ubolewam bo nie zjem tarara buuuuu ale też jakoś to przeżyję ;)) jest sporo innych pokarmów które możemy jeść ;))) także głowa do góry i do przodu :D

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja ubolewam bo nie zjem tarara buuuuu ale też jakoś to przeżyję ;)) jest sporo innych pokarmów które możemy jeść ;))) także głowa do góry i do przodu :D

3jgx43r8r15qhp88.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak tatar i sery pleśniowe [emoji173] No trzeba będzie się rozejrzeć za czymś innym :p

Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

To u mnie lepiej
1 corka z ivf a teraz 8 tc ciazy naturalsa hah yupiii jestesmy zdrowi

Marika gratulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, tak się produkujecie, że nie jestem w stanie nadrobić zaległości...wczoraj miałam mega doła przez to mikroskopijne plamienie, cały dzień leżałam jak kłoda, ale to było tylko jednorazowe, później już nie było nic, więc zastanawiam się czy to nie od aplikatora do luteiny...dodatkowo bardzo bolał mnie brzuch, dziś jest o wiele lepiej...mam nadzieję, że w piątek usłyszę same dobre wieści :)

Na pewno :)

reklama
Do góry