Elodia
Fanka BB :)
Witaj @zaczarowanaKicia :-)Dziękuję ja mam na 30 lipca to się cieszę [emoji4] rowniesz gratuluję fasolki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj @zaczarowanaKicia :-)Dziękuję ja mam na 30 lipca to się cieszę [emoji4] rowniesz gratuluję fasolki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie :* wszystko na pewno będzie dobrze chociaż łatwo się mówi. Ja wizytę mam za 4 dni. O matko ale to szybko zlecialo. A 12 dni temu wyszedł mi pozytywny test :-)ja to mam takiego stresa jak nie wiem caly czas mam obawy czy wszysko jest ok i czy na wizycie uslysze serduszko
Leci ten czas jak szalony Jutro będzie 3 tygodnie jak zrobiłam test Jeszcze tydzień a skończę 2 miesiąc ciąży, ciekawe czy dalej też tak poleciSpokojnie :* wszystko na pewno będzie dobrze chociaż łatwo się mówi. Ja wizytę mam za 4 dni. O matko ale to szybko zlecialo. A 12 dni temu wyszedł mi pozytywny test :-)
Jak je dostałam to miałam mieszane uczucia-zakładałam ze będę pracowała jak najdłużej. Zobaczymy co mi lekarz powie jak pójdę na wizytę w przyszły poniedziałek. Choc szczerze mówiąc nie czuje sie na siłach z Mdłościami obsługiwać pacjentów.Lepiej zwolnic obroty dla malucha. Dobrze ze jestes na l4 . To dla twojego i malucha zdrowia.
Zrobione. Tylko jeszcze pogrubioną czcionką zrobie terminy wizyt. Na bieżąco będę aktualizować. Spisalam te wizyty ktore w temacie tamtym o wizytach byly tak że jak któraś chce się dopisać to niech napisze tam wiadomość z terminem :-)To fajnie[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
O super [emoji5]Zrobione. Tylko jeszcze pogrubioną czcionką zrobie terminy wizyt. Na bieżąco będę aktualizować. Spisalam te wizyty ktore w temacie tamtym o wizytach byly tak że jak któraś chce się dopisać to niech napisze tam wiadomość z terminem :-)
U mnie 13 dni od pozytywnego testu . też jestem w szoku ze tak szybko to zleciało [emoji4][emoji4]Spokojnie :* wszystko na pewno będzie dobrze chociaż łatwo się mówi. Ja wizytę mam za 4 dni. O matko ale to szybko zlecialo. A 12 dni temu wyszedł mi pozytywny test :-)