olaaa7
Fanka BB :)
O której masz wizytę? ja o 15:30Ja dziś zgaga i zaczęło mnie brać spanie ..
już jutro wizyta [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której masz wizytę? ja o 15:30Ja dziś zgaga i zaczęło mnie brać spanie ..
Mnie w nocy taka zgaga obudzila że aż kaszleć zaczelam i przez to potem dlugo zasnac nie moglamJa dziś zgaga i zaczęło mnie brać spanie ..
U mnie też mały remont. Gładź w salonie, w weekend malowaliśmy, miałam się nie tykać ale nie umiałam wysiedzieć i trochę pomogłam M. Na szczęście jutro M maluje drugi raz ściany i będzie koniec, tylko posprzątaćNiby lepiej jak poprzednio. Ale dzisiaj wyjątkowo trochę częściej pobolewa podbrzusze i przy okazji piersi. Nie wiem może to przez to ze mamy remont. Niby nic nie robie ale wiadomo kurz itd.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim chorym lraju żyjemy. I jeszcze jak caly rok macierzynskiego boerzesz, to aby 80% pensji. A L4 ciążowe 100%. Maciwrzynski caly rok powinien byc platny 100%. A wychowawczy chociaz z 50% a nie że jak przekrocze jakis prog dochodowy to nie dostane glupich 400 zl zasilku wychowawczego. A przy takim maluchu jest najwiecej wydatku przeciez. Ja prawdopodobnie pojde na kilka miesięcy wychpwawczego zanim male do jakiegos żłobka sie nie dostanie. I ylko mam cicha nadzieje ze na zasilek wychowawczy sie zalapiemy. No bo 500plus na drugie juz bede mogla pobierac. Chyba ze do tego czasu zdejma ten caly program. Oby nie.
Dziewczynki, a co myślicie o wizycie u dentysty w czasie ciazy? Czytałam ze powinno się iść na kontrole. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Leci ten czas jak szalony Jutro będzie 3 tygodnie jak zrobiłam test Jeszcze tydzień a skończę 2 miesiąc ciąży, ciekawe czy dalej też tak poleci
Dziewczyny a myslicie, ze mozna stosowac maseczki do twarzy? Mam tak paskudna cere, ze nie moge na siebie patrzec.
Oj jaka najatarsza? Ja jak bede rodzic bede miala prawie 36. Corke urodzilam jak mialam 29. Po ciezkiej ciazy i porodzie dlugo nie moglismy sie zdecydowac na drugie. Tetaz teoxhe zalujemy, ale mam nadzieje, ze wszystko zakonczy sie szczesliwie
A ja to tylko herbata nic innego tknac nie moge
Ja jak zapisywałam się do gina z nfz to czekałam żeby był już 6 tydzień, no ale wizyta skończyła się tak jak się skończyła. Teraz idę w 7+1, mam nadzieję, na serduszko bo już na tej wizycie z nfz coś pikałoDo 20tyg mniej więcej będzie się trochę ciągnęło, ale potem... zanim się obejrzysz będziesz szykować torbę
Czyli większość Was poszła lub idzie na wizytę od razu po pozytywnym wyniku testu albo bety? Czy czekacie do 8 tyg?