reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na pewno Wasza rodzinka się ucieszy dziewczynki pierwsi będą chcieli kupić body, smoczek czy grzechotke ja jeszcze nie widzę suwaka, ale skoro jest to może później telefon się ogarnie

Z miłą chęci do was dołączę to moje skarby
1511177915-bc8d4d68c5d4b42a-aaaaaa.jpeg

uwo9yx8dax5wct20.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy i gratulacje [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji5] Ja wlasnie zjadlam sniadanko i juz mnie muli. Glowa mbie boli i w ogole jestem taka zdenerwowana i zdolowana ciagle [emoji53]

@Elodia moim zdaniem lepiwj by bylo aktualizowac ta liste wizyt na pierwszej stronie, bo tak jak jest to i tak nikt nic nie pamieta . Oczywiscie o ile to nie problem zeby to ogarniac czasowo [emoji6]

@JustMe55, @zaczarowanaKicia witajcie i gratuluje! Spokojnych ciaz zycze [emoji5]

@Zonami, @adisiaa wirajxie i gratuluje ciaz [emoji5] Ja tez poronilam w sierpniu. Jest nas tu wiwle po stratach. Razem zawsze razniej. Musimy wierzyc, ze tym razem wszystko bedzie dobrze!

@Zonami ja na wizyte poszlam zaraz po zrovieniu testu i bety, bo lekarz mi tak kaxal po poronieniu przyjsc od razu po leki. Dostalam Duphaston i Luteine. Kolejna wizyte mam w srode, bedzie to 6t6d i licze juz na serduszko. Jak bedzie to dostane l4.
A Ty masz jakies leki?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Margana zaktualizuję wizyty w pierwszym poście. I tak na elce siedzę i czasami z nudów różne pierdoly w internecie przeglądam to przynajmniej jakies zajęcie bede mieć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Do góry