reklama
zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Chyba jeste ostatnia?????
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Na pewno Wasza rodzinka się ucieszy dziewczynki pierwsi będą chcieli kupić body, smoczek czy grzechotke ja jeszcze nie widzę suwaka, ale skoro jest to może później telefon się ogarnie
zaczarowanaKicia
Dziękuję ja mam na 30 lipca to się cieszę [emoji4] rowniesz gratuluję fasolkiZaczarowanakicia ostatnia to jestem chyba ja no termin 31 lipiec! BTW gratulacje :-)
Witamy i gratulacje [emoji4]Z miłą chęci do was dołączę to moje skarby
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Na pewno usłyszyszja to mam takiego stresa jak nie wiem caly czas mam obawy czy wszysko jest ok i czy na wizycie uslysze serduszko
olaaa7
Witaj w lipcówkach Bardzo się cieszę, że po tylu miesiącach starań się udałoDziękuję ja mam na 30 lipca to się cieszę [emoji4] rowniesz gratuluję fasolki
Margana
Czesc dziewczyny [emoji5] Ja wlasnie zjadlam sniadanko i juz mnie muli. Glowa mbie boli i w ogole jestem taka zdenerwowana i zdolowana ciagle [emoji53]
@Elodia moim zdaniem lepiwj by bylo aktualizowac ta liste wizyt na pierwszej stronie, bo tak jak jest to i tak nikt nic nie pamieta . Oczywiscie o ile to nie problem zeby to ogarniac czasowo [emoji6]
@JustMe55, @zaczarowanaKicia witajcie i gratuluje! Spokojnych ciaz zycze [emoji5]
@Zonami, @adisiaa wirajxie i gratuluje ciaz [emoji5] Ja tez poronilam w sierpniu. Jest nas tu wiwle po stratach. Razem zawsze razniej. Musimy wierzyc, ze tym razem wszystko bedzie dobrze!
@Zonami ja na wizyte poszlam zaraz po zrovieniu testu i bety, bo lekarz mi tak kaxal po poronieniu przyjsc od razu po leki. Dostalam Duphaston i Luteine. Kolejna wizyte mam w srode, bedzie to 6t6d i licze juz na serduszko. Jak bedzie to dostane l4.
A Ty masz jakies leki?
@Elodia moim zdaniem lepiwj by bylo aktualizowac ta liste wizyt na pierwszej stronie, bo tak jak jest to i tak nikt nic nie pamieta . Oczywiscie o ile to nie problem zeby to ogarniac czasowo [emoji6]
@JustMe55, @zaczarowanaKicia witajcie i gratuluje! Spokojnych ciaz zycze [emoji5]
@Zonami, @adisiaa wirajxie i gratuluje ciaz [emoji5] Ja tez poronilam w sierpniu. Jest nas tu wiwle po stratach. Razem zawsze razniej. Musimy wierzyc, ze tym razem wszystko bedzie dobrze!
@Zonami ja na wizyte poszlam zaraz po zrovieniu testu i bety, bo lekarz mi tak kaxal po poronieniu przyjsc od razu po leki. Dostalam Duphaston i Luteine. Kolejna wizyte mam w srode, bedzie to 6t6d i licze juz na serduszko. Jak bedzie to dostane l4.
A Ty masz jakies leki?
reklama
Podziel się: