reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja urodzę mając nnajprawdopodobniej skonczone 31 lat

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Przyszła mi taka ochota na kebaba Matko oczywiacie jak to ja wrzuciłam hasło w internet " kebab w ciazy "i oczywiście wiele za i przeciw ..a jak wy myślicie?
Ja w pierwszej ciąży i w tej jem wszystko na co mam ochotę, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, staram się nie objadać aby nie być jakimś grubasem :-) ale mam ochotę na pizze, kebab czy coś w tym stylu to normalnie zjem, w ciąży nie można jedynie jeść surowych ryb i mięsa i serów pleśniowych no i mi jedna ginekolog mówiła aby gotować mleko a nie pić tak prosto z kartonu.

Dziewczyny a myslicie, ze mozna stosowac maseczki do twarzy? Mam tak paskudna cere, ze nie moge na siebie patrzec.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle sie dzialo przez weekend, ze az nie mialam czasu napisac :) Weekend sie udal z siostra, nagadalam sie za wszystkie czasy :) Mam tez umowione wsparcie na czas lezenia w ciazy i tutaj oprocz meza moge liczyc i na siostre i na mame i na tesciowa. Takze czuje sie bezpiecznie z taka perspektywa.
Ja to chyba bede najstarasza z Was ;) Pierwszy Synek urodzony, gdy mialam 31 lat a teraz termin porodu wypada po 32 urodzinach. Leczenie nieplodnosci zajelo sporo czasu, ale tez potrzebowalismy dojrzec do decyzj

Dziewczyny , mój organizm chyba nietoleruje wody wczoraj wymiotowalam i jak pilam to ciągle mnie po niej mdli a dziś rano jak wstałam mialam tak sucho w buzi i oczywiście napilam się sporo i znów wszystko zwróciłam... jak nie woda to co jeszcze? Mleko , parę herbat a tu mamy pić po 2.5lnajmniej :/ jak to zrobić.. co wy pijecie ?
Ja też nie mogę nawet łyka wody wypić bo od razu mnie mdli, dla mnie to było dziwne bo w pierwszej ciąży tak nie miałam i ogólnie zawsze dużo piłam wody, a teraz piję to co mój organizm toleruje, czyli dużo herbat no i dużo gazowanych napojów bo po nich mnie nie mdli :-) po sokoch 100 % też od razu wymiotuję, ostatnio po soku pomarańczowym to myślałam, że od kibla to już nie odejdę.

reklama
Tyle sie dzialo przez weekend, ze az nie mialam czasu napisac :) Weekend sie udal z siostra, nagadalam sie za wszystkie czasy :) Mam tez umowione wsparcie na czas lezenia w ciazy i tutaj oprocz meza moge liczyc i na siostre i na mame i na tesciowa. Takze czuje sie bezpiecznie z taka perspektywa.
Ja to chyba bede najstarasza z Was ;) Pierwszy Synek urodzony, gdy mialam 31 lat a teraz termin porodu wypada po 32 urodzinach. Leczenie nieplodnosci zajelo sporo czasu, ale tez potrzebowalismy dojrzec do decyzj
Nie będziesz najstarsza . Ja urodze miesiąc przed 38 urodzinami

Do góry