daruska
Zaciekawiona BB
To mój rocznik, a myslalam, że jestem samaJa mam 20 lat a w 2018 21 w lutym
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój rocznik, a myslalam, że jestem samaJa mam 20 lat a w 2018 21 w lutym
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak myślałam[emoji16][emoji16]To mój rocznik, a myslalam, że jestem sama
Ja w pierwszej ciąży i w tej jem wszystko na co mam ochotę, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, staram się nie objadać aby nie być jakimś grubasem :-) ale mam ochotę na pizze, kebab czy coś w tym stylu to normalnie zjem, w ciąży nie można jedynie jeść surowych ryb i mięsa i serów pleśniowych no i mi jedna ginekolog mówiła aby gotować mleko a nie pić tak prosto z kartonu.Przyszła mi taka ochota na kebaba Matko oczywiacie jak to ja wrzuciłam hasło w internet " kebab w ciazy "i oczywiście wiele za i przeciw ..a jak wy myślicie?
Ja też nie mogę nawet łyka wody wypić bo od razu mnie mdli, dla mnie to było dziwne bo w pierwszej ciąży tak nie miałam i ogólnie zawsze dużo piłam wody, a teraz piję to co mój organizm toleruje, czyli dużo herbat no i dużo gazowanych napojów bo po nich mnie nie mdli :-) po sokoch 100 % też od razu wymiotuję, ostatnio po soku pomarańczowym to myślałam, że od kibla to już nie odejdę.Dziewczyny , mój organizm chyba nietoleruje wody wczoraj wymiotowalam i jak pilam to ciągle mnie po niej mdli a dziś rano jak wstałam mialam tak sucho w buzi i oczywiście napilam się sporo i znów wszystko zwróciłam... jak nie woda to co jeszcze? Mleko , parę herbat a tu mamy pić po 2.5lnajmniej :/ jak to zrobić.. co wy pijecie ?
Nie będziesz najstarsza . Ja urodze miesiąc przed 38 urodzinamiTyle sie dzialo przez weekend, ze az nie mialam czasu napisac Weekend sie udal z siostra, nagadalam sie za wszystkie czasy Mam tez umowione wsparcie na czas lezenia w ciazy i tutaj oprocz meza moge liczyc i na siostre i na mame i na tesciowa. Takze czuje sie bezpiecznie z taka perspektywa.
Ja to chyba bede najstarasza z Was Pierwszy Synek urodzony, gdy mialam 31 lat a teraz termin porodu wypada po 32 urodzinach. Leczenie nieplodnosci zajelo sporo czasu, ale tez potrzebowalismy dojrzec do decyzj