reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety albo stety w sumie jak pamiętam tak pracowalam zawsze fizycznie i kręgosłup daje też swe znaki :)
Jak mnie w czerwcu korzonki siekly na którejś nocce to od razu na elke poszłam. A że szczęście w nieszczęściu, zbiegł się koniec elki z początkiem urlopu,to ponad miesiąc wolnego miałam. I dopiero pod koniec urlopu kręgosłup przestawał boleć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Jak mnie w czerwcu korzonki siekly na którejś nocce to od razu na elke poszłam. A że szczęście w nieszczęściu, zbiegł się koniec elki z początkiem urlopu,to ponad miesiąc wolnego miałam. I dopiero pod koniec urlopu kręgosłup przestawał boleć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O kurde biedna no niestety praca fizyczna zawsze prędzej czy później wychodzi , ale co z jak nie było warunków do wyuczenia się a potencjał był..

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Skad ja to znam.Ja pracowalam na same nocki ,sobota tylko wolna i tez praca fizyczna czasem nawet po 12h. Wiec znam twoj bol.

Skad ja to znam.Ja pracowalam na same nocki ,sobota tylko wolna i tez praca fizyczna czasem nawet po 12h. Wiec znam twoj bol.
Ja na 3 zmiany po 8 godzin, i juz siedem lat. Przez pierwsze pięć lat ani razu na chorobowe nie poszłam. A teraz w przeciągu roku to większość czasu na chorobowym przesiedzialam :-/ w skrocie - styczen i luty mialam dwa zabiegi. W styczniu wypalanka, luty wyciecie włókniaka z cyca. Do pracy wrocilam w marcu i w czerwcu zaraz na poczatku te korzonki. Potem lipiec i sierpień szłam do pracy no a we wrzesniu tydzień elki, i w październiku dwa tygodnie z powodu grypki (to akurat dobrze bo zarodek ladnie sie zagnieździl jak w domku vylam) no i w listopadzie na jedna nocke wrocilam i od razu pozytywny test ciążowy i kolejna elka :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja na 3 zmiany po 8 godzin, i juz siedem lat. Przez pierwsze pięć lat ani razu na chorobowe nie poszłam. A teraz w przeciągu roku to większość czasu na chorobowym przesiedzialam :-/ w skrocie - styczen i luty mialam dwa zabiegi. W styczniu wypalanka, luty wyciecie włókniaka z cyca. Do pracy wrocilam w marcu i w czerwcu zaraz na poczatku te korzonki. Potem lipiec i sierpień szłam do pracy no a we wrzesniu tydzień elki, i w październiku dwa tygodnie z powodu grypki (to akurat dobrze bo zarodek ladnie sie zagnieździl jak w domku vylam) no i w listopadzie na jedna nocke wrocilam i od razu pozytywny test ciążowy i kolejna elka :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Widze ze tez mialas niezle przejscia.Wspolczuje. Teraz lepiej zebys byla w domu praca fizyczna nie jest wskazana w ciazy. A wiadomo lepiej dmuchac na zimne. Ja pracowalam na noce bo mi tak najbardziej pasowalo. D ma 4 brygadowke dwa dni rano,druga ,nocka i dwa wolne. Potrafilam spac tylko 3-4h dziennie.teraz sobie tego nie wyobrazam.

Dziewczynki, a co myślicie o wizycie u dentysty w czasie ciazy? Czytałam ze powinno się iść na kontrole. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

reklama
Dziewczynki, a co myślicie o wizycie u dentysty w czasie ciazy? Czytałam ze powinno się iść na kontrole. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja normalnie chodziłam do dentysty w ciąży, ale miałam żeby robione bez znieczulenia.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry