reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki! Daj znac jak bedziesz po. Ja w srode ide.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 o ktorej masz wizyte? ja o 14.15
w obu ciazach z chlopakami mialam plamienie. pozniej nie mialam juz zadnych innych problemow w tych ciazach.
moze chociaz Ciebie to uspokoi. bo mnie nie potrafi...

@Marika92 o ktorej masz wizyte? ja o 14.15
w obu ciazach z chlopakami mialam plamienie. pozniej nie mialam juz zadnych innych problemow w tych ciazach.
moze chociaz Ciebie to uspokoi. bo mnie nie potrafi...
17.30 ale pewnie będzie obsuwa :( oby było tak jak mówisz...

27.06.17 Anastazja [*]

Hej, ja poza plamieniem implantacyjnym w 7 dniu po owulacji (na papierze odrobina żywej krwi) nie miałam od tamtej pory nic, żadnych plamień, krwawień. To moja pierwsza ciąża, nie mam innych doświadczeń. Biorę 1 tabletkę dupka codziennie, bo miałam niedomogę lutealną, choć gin kazał mi w ogóle odstawić nawet tą jedną tabletkę, ale tego nie zrobiłam, bo się boję :/ Inna gin mi powiedziała, że jedną tabletkę mogę brać, jeśli chcę być spokojniejsza.

Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno będzie wszystko dobrze. Myślę, że wszystkie trzymamy za to kciuki tym bardziej, że przechodzimy teraz podobny lęk... Ja idę w środę sprawdzić czy bije serduszko. Wszystko będzie dobrze! Innej opcji nie ma :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3[/QUOT

Ja od początku jestem na lekach a mimo tego plamienie utrzymywały się u mnie około 10 dni , oczywiacie poleciałam do lekarza jak tylko zaczęłam plamic i okazało się że nic złego się nie dzieje podobno przez 1 trymestr może się plamic bo organizm dopiero uczy się życia bez miesiaczki także głowa do góry na pewno będzie wszystko dobrze:) podobno najgorzej jak pokazuje się żywa krew a czytałam o takich przypadkach gdzie i żywa krew nic złego nieoznaczala :)

Matko jak ja sie dzis zle czuje [emoji45] Muli mnie, boli mnie glowa i kregoslup, jestem strasznie oslabiona i spiaca. Do tego corka jest tak meczaca, ze mam nerwa [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry