reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki! Daj znac jak bedziesz po. Ja w srode ide.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 o ktorej masz wizyte? ja o 14.15
w obu ciazach z chlopakami mialam plamienie. pozniej nie mialam juz zadnych innych problemow w tych ciazach.
moze chociaz Ciebie to uspokoi. bo mnie nie potrafi...

@Marika92 o ktorej masz wizyte? ja o 14.15
w obu ciazach z chlopakami mialam plamienie. pozniej nie mialam juz zadnych innych problemow w tych ciazach.
moze chociaz Ciebie to uspokoi. bo mnie nie potrafi...
17.30 ale pewnie będzie obsuwa :( oby było tak jak mówisz...

27.06.17 Anastazja [*]

Hej, ja poza plamieniem implantacyjnym w 7 dniu po owulacji (na papierze odrobina żywej krwi) nie miałam od tamtej pory nic, żadnych plamień, krwawień. To moja pierwsza ciąża, nie mam innych doświadczeń. Biorę 1 tabletkę dupka codziennie, bo miałam niedomogę lutealną, choć gin kazał mi w ogóle odstawić nawet tą jedną tabletkę, ale tego nie zrobiłam, bo się boję :/ Inna gin mi powiedziała, że jedną tabletkę mogę brać, jeśli chcę być spokojniejsza.

Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno będzie wszystko dobrze. Myślę, że wszystkie trzymamy za to kciuki tym bardziej, że przechodzimy teraz podobny lęk... Ja idę w środę sprawdzić czy bije serduszko. Wszystko będzie dobrze! Innej opcji nie ma :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3[/QUOT

Ja od początku jestem na lekach a mimo tego plamienie utrzymywały się u mnie około 10 dni , oczywiacie poleciałam do lekarza jak tylko zaczęłam plamic i okazało się że nic złego się nie dzieje podobno przez 1 trymestr może się plamic bo organizm dopiero uczy się życia bez miesiaczki także głowa do góry na pewno będzie wszystko dobrze:) podobno najgorzej jak pokazuje się żywa krew a czytałam o takich przypadkach gdzie i żywa krew nic złego nieoznaczala :)

Matko jak ja sie dzis zle czuje [emoji45] Muli mnie, boli mnie glowa i kregoslup, jestem strasznie oslabiona i spiaca. Do tego corka jest tak meczaca, ze mam nerwa [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry