reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tyle sie dzialo przez weekend, ze az nie mialam czasu napisac :) Weekend sie udal z siostra, nagadalam sie za wszystkie czasy :) Mam tez umowione wsparcie na czas lezenia w ciazy i tutaj oprocz meza moge liczyc i na siostre i na mame i na tesciowa. Takze czuje sie bezpiecznie z taka perspektywa.
Ja to chyba bede najstarasza z Was ;) Pierwszy Synek urodzony, gdy mialam 31 lat a teraz termin porodu wypada po 32 urodzinach. Leczenie nieplodnosci zajelo sporo czasu, ale tez potrzebowalismy dojrzec do decyzj
Oj jaka najatarsza? Ja jak bede rodzic bede miala prawie 36. Corke urodzilam jak mialam 29. Po ciezkiej ciazy i porodzie dlugo nie moglismy sie zdecydowac na drugie. Tetaz teoxhe zalujemy, ale mam nadzieje, ze wszystko zakonczy sie szczesliwie

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle sie dzialo przez weekend, ze az nie mialam czasu napisac :) Weekend sie udal z siostra, nagadalam sie za wszystkie czasy :) Mam tez umowione wsparcie na czas lezenia w ciazy i tutaj oprocz meza moge liczyc i na siostre i na mame i na tesciowa. Takze czuje sie bezpiecznie z taka perspektywa.
Ja to chyba bede najstarasza z Was ;) Pierwszy Synek urodzony, gdy mialam 31 lat a teraz termin porodu wypada po 32 urodzinach. Leczenie nieplodnosci zajelo sporo czasu, ale tez potrzebowalismy dojrzec do decyzj
A mi przed 32 urodzinami☺ chyba jestesmy ten sam rocznik 1986?

Nie będziesz najstarsza . Ja urodze miesiąc przed 38 urodzinami
Nieważna metryczka, ważne to jak się czujemy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jutro wizyta popołudniu.. Bardzo się boję i denerwuje bo mimo duphastonu nadal mam lekkie plamienie brązowe. Czy któraś z was w ciąży tak miała i było wszystko dobrze???

27.06.17 Anastazja [*]
Ja juz pisalam, ze plamilam w ciazach obu I to dlugo. Teraz tez delikatnie plamie, dzisiaj akurat z dwie kropki od rana jasnobrazowe

reklama

27.06.17 Anastazja [*]
Bede trzymac kciuki. Ja jutro ide porobic te wszystkie badania na toxo itd

Do góry