reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Ja urodziłam córkę mając 19 lat 11 msc. Rowny miesiąc przed 20 urodzinami :-)

A takie pytanie do dziewczyn ktore spodziewaja sie rodzenstwa dla swoich pociech. W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka? Ja przy mlodej kolo 15tc czulam juz jakies bąbelki/motylki a takie wyraźniejsze ruchy z 2 czy 3 tygodnie później.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej, ja pierwsze ruchy czułam w 22 tygodniu ciąży, generalnie jestem po usg i było już wszystko pięknie widać, nawet zalążki rączek i nóżek lekarz już widział :-) Robicie odpłatnie to usg pomiędzy 11-14 tygodniem i test papppa?

Dzień dobry;) niedziela. Więc chwilkę dla siebie mam. Wczoraj dzień sprzątania na okrągło bo mąż dalej remontował. Pokłóciłam się z nim . Kurde ja wyje bez powodu. Ciągle o byle co. ;)

Wczoraj teściowa zrobiła moja ulubiona pizzę. I wiecie jak było mi głupio jej powiedzieć że wg mi nie smakowała. Masakra . Jak by była wg jakaś inna. Potem mi wisiała na żołądku aż w końcu poszła w kibel. Ale tak strasznie że ja nawet oddechu nie mogłam złapać.;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)

Ja już raz pisałam u was ze życzę powodzenia. Mi na mdłości pomagał imbir zalany ciepła woda. A przez to że zima a ja miałam ochotę na owoce więc niecałe 4 miesiące jadłam jogurt zblendowany z mrozonymi owocami. A potem fazy na kanapkę z pasztetem i kanapkę z serem żółtym. :) przytylam książkowo 13 kg. Życzę powodzenia.
Ps. Jakiś mam sentyment do was bo to już u nas rok minął.
Jak ktoś z Warszawy to mogę polecić szpital praski do porodu. I jeśli są jakieś pytania to piszcie na priv.
1511074886-8c0fd2804c389d39-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiam serdecznie!

Cześć dziewczyny. Ja 23 wrzesnia skonczylam 31 lat. Ruchy pierwsze poczulam w 1 ciazy w 18 tygodniu, w 2 ciazy w 16 tygodniu☺

reklama
Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)
O no to ja też. Urodzilam przed 20 i jak na pierwszą wywiadówkę w pierwszej klasie poszlam, to sobie poobserwowalam i pomyslalam, kurczę, tu wszystkie chyba po 30. Tylko ja taka gówniara :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry