reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale masz dobrze .D ma na 2 zmiane ale stanie od garów mnie nie minie. Moja szarancza musi miec codziennie obiad.
Moja mala szarańcza u biologicznego tatusia w ten weekend a ja pranie wstawilam podlogi pozamiatalam ide spac dalej bo na oczy nie widze. A na sniadaie...kanapki z serkiem kanapkowym i pasztetem. Super polaczenie xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam i ja. Wstałam o o 6.30 bo obudził mnie głód. Ale co z tego jak nie mogę dzisiaj nic zjeść. Chleb mi nie podchodzi nie wazne z czym zrobiony. Blee żadne owoce. Zjadłam mandarynek bo nie wiedziałam juz co zjeść to tak mi nie podchodziła ze nawet pogryzc jej nie mogłam. Zrobiłam sobie zupkę chińską( wiem nie powinnam bo chemia) ale tak mi sie jeść chciało ze juz nie wiedziałam co zjeść. Której i tak nie zjadłam bo wydawała mi sie strasznie kwaśna ( ogórkowa ktora zawsze uwielbiałam) juz nie mam pomysłu co by tu zjeść :( robie rosół moze chociaż to uda mi sie zjeść. Paskudny dzisiaj ten dzień :(

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja. Wstałam o o 6.30 bo obudził mnie głód. Ale co z tego jak nie mogę dzisiaj nic zjeść. Chleb mi nie podchodzi nie wazne z czym zrobiony. Blee żadne owoce. Zjadłam mandarynek bo nie wiedziałam juz co zjeść to tak mi nie podchodziła ze nawet pogryzc jej nie mogłam. Zrobiłam sobie zupkę chińską( wiem nie powinnam bo chemia) ale tak mi sie jeść chciało ze juz nie wiedziałam co zjeść. Której i tak nie zjadłam bo wydawała mi sie strasznie kwaśna ( ogórkowa ktora zawsze uwielbiałam) juz nie mam pomysłu co by tu zjeść :( robie rosół moze chociaż to uda mi sie zjeść. Paskudny dzisiaj ten dzień :(

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie moge owocow, mi nawet banan jest za kwasny.

Dzień dobry.

Poczytuje Was na ile pozwala mi szalony syn[emoji12]

Gratuluję nowym lipcowym mamusiom.

Wczoraj i dziś mnie tak mdli, że nie miałam siły nawet chaty ogarnąć. Starego jak zawsze nie ma.

Byłam ostatnio w pracy powiedzieć, że z rodzicielskiego od razu idę na zwolnienie.

A tak w ogóle to się nie zdziwię jak będę rodziła ostatnia z lipcówek. Co prawda termin na 22 lipca, ale syna 5dni przenosiłam za nim książę stwierdził, że warto przyjść na świat.
Ja to teraz bardziej boję się porodu niż za pierwszym razem[emoji23]
Miłej i spokojnej soboty[emoji10]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba nie będziesz ostatnia lipcówka ja mam termin @ dopiero na poniedziałek,3 testy pozytywe,a jeszcze pójde na bete.Według kalkulatora w necie termin 30 lipiec ☺ Córke urodziłam 4 dni przed terminem chociaż jeszcze 2 dni przed porodem nic sie nie zapowiadało,wszystko pozamykane,na ktg tez zero skurczy,ale dwa dni później zaczęły mi sie sączyc wody a skurczy nie było,podali mi oksytocyne i po 4 godzinach urodziłam.Bol nieziemski słyszałam,że te skurcze wywoływane przey oksy sa jeszcze bardziej bolesne niz swoje naturalne ale niby idzie szybciej poród

Ja dzisiaj nie mam weny ciagle mnie mdli. Wiecznie czyms zajadam te mdlosci I ten niedobry posmak I potem mdli mnie jeszcze bardziej☺

reklama
Do góry