reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam dziewczyny :) Może niektóre z Was mnie pamiętają,bo udzielałam się na początku założenia tego forum Lipcowe mamy 2018.Czekałam wtedy na @ która niestety przyszła 25 października..Po @ w dni płodne znów zaczęliśmy starania i chyba się udało :) Dziś zrobiłam mniej więcej 2 godziny temu test o czułości 10 i wyszła delikatna druga kreska po niecałej minucie wiec czuje,że udało się za trzecim podejściem :) @ mam dostać dopiero w poniedziałek wiec zobaczymy jak to będzie.Chciałabym też zrobić test o czułości 25 tak dla porównania.Jak wyliczyłam sobie termin porodu to wychodzi mi według kalkulatora na 30 lipca wiec nadal się załapuje na wasze forum ;) Mam córke która skończyła 2 lata i 7 miesięcy z nią bardzo ciężko znosiła ciąże do 15 tygodnia miałam całodobowe mdłości i wymioty,do tego bóle głowy mam nadzieje,że jeżeli się udało to tym razem będę lepiej tą ciąże przechodziła :) Wysyłam Wam zdjęcie mojego dzisiejszego testu może coś tam dojrzycie na żywo kreska wygląda wyrazniej :)

Miałam dokładnie taka sama a może [emoji846] jeśli chcesz mieć pewność zrób betę z krwi [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie tak, czego się nie robi..[emoji7] dasz radę :* ja co prawda nie wiem co to mdłości, ale powiem Ci na pocieszenie, że 3/4 poprzedniej ciąży miałam taaaka zgage, że nawet nie mogłam spać. Pamiętam moja pierwsza myśl w nocy po porodzie " w końcu bez zgagi i na brzuchu"[emoji16][emoji16]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak po tylu miesiącach to nie ma się co dziwić, że taka radość w Tobie była hehehe . Dziś porannek bez mdłości więc może było to tylko takie przejściowe:)

Dzień dobry.

Poczytuje Was na ile pozwala mi szalony syn[emoji12]

Gratuluję nowym lipcowym mamusiom.

Wczoraj i dziś mnie tak mdli, że nie miałam siły nawet chaty ogarnąć. Starego jak zawsze nie ma.

Byłam ostatnio w pracy powiedzieć, że z rodzicielskiego od razu idę na zwolnienie.

A tak w ogóle to się nie zdziwię jak będę rodziła ostatnia z lipcówek. Co prawda termin na 22 lipca, ale syna 5dni przenosiłam za nim książę stwierdził, że warto przyjść na świat.
Ja to teraz bardziej boję się porodu niż za pierwszym razem[emoji23]
Miłej i spokojnej soboty[emoji10]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

a mnie glowa boli... od wczoraj po poludnia. w nocy co chwila sie budzilam z tego bolu. masakra jakas. myslalam, ze sen bol stlumi a tu nic... musze potem M wyslac po ten sok grejfrutowy. bo oszaleje.

Ja dziś miałam pierwsza wizytę. Serduszko bije!!!
W tej ciąży poszłam do innego ginekologa bo mam teraz pakiet w luxmedzie i Pani doktor zapytała w którym roku rodziłam, wiec powiedziałam ze w 2017, na co ona „oooo to będzie pani miała wesoło... :)
Objawów nie mam żadnych, oprócz senności. Ale taka już chyba moja ciążowa uroda.
W każdym razie termin mam na 2 lipca. W pierwszej ciąży już tydzień przed terminem dzień w dzień odkurzalam, myłam podłogi mopem, okna umyłam, tv oglądałam siedząc i bujając się na piłce, już tak bardzo chciałam urodzić. Urodziłam dwa dni przed terminem, także jest szansa ze może nawet na czerwcowe się załapie.
Wybaczcie, jak nie będę się za dużo udzielać ale na prawdę ciężko u mnie z czasem wolnym :)
Także póki mam chwile to życzę Wam dziewczynki wytrwałości, sił a przede wszystkim zdrówka dla Was i Maluszków :)
Masz termin tak jak ja. U mnie tez bedzie czerwcowe...beda mnie kroic w polowoe czerwca

Witam laski ale spalam...o 9 dzieciaki mnie obudzily zebym sniadanie zrobila....a ja nie przytomna. Wczoraj tesciowa gotowala flaki. Myslalam ze nie wyrobie tak mnie mulilo. Mdlosci jako takich nie mam ale strasznie wyczulony mam wech to powoduje ze cos tam czasem mnie zemdli.

Witam drogie panie w ten sobotni poranek :-)
Tradycyjnie po godzinie od wstania znowu mnie sennosc muli a tu jakoś trzeba porobic kilka rzeczy. Pranie sprzątanie itp a M w pracy na rano. Dobre i to że obiad mi odpada bo do teściów idziemy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam drogie panie w ten sobotni poranek :-)
Tradycyjnie po godzinie od wstania znowu mnie sennosc muli a tu jakoś trzeba porobic kilka rzeczy. Pranie sprzątanie itp a M w pracy na rano. Dobre i to że obiad mi odpada bo do teściów idziemy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ale masz dobrze .D ma na 2 zmiane ale stanie od garów mnie nie minie. Moja szarancza musi miec codziennie obiad.

reklama
Cześć dziewczyny. Mnie mdli paskudnie, ale dobrze przynajmniej wiem, ze w ciazy jestem☺ ja mam termin na 19 lipca ale jak szczesliwie dotrwam do konca to cc 2 tygodnie wczesniej

Do góry