reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ojj tulam Cię mocno nerwusku :* a coś się stało czy tak po prostu gorszy nastrój?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moja głowa wchodzi znów na wysokie obroty i strach dziś mną rządzi czy wszystko będzie ok czytałam jakieś rzeczy o toksoplazmozie i mialam zamiar zrobić pałki z kaszą i ż tego wszystkiego odechciało mi się ich chyba zaczynam powoli wpadać w jakąś paranoję:/

reklama
Moja głowa wchodzi znów na wysokie obroty i strach dziś mną rządzi czy wszystko będzie ok czytałam jakieś rzeczy o toksoplazmozie i mialam zamiar zrobić pałki z kaszą i ż tego wszystkiego odechciało mi się ich chyba zaczynam powoli wpadać w jakąś paranoję:/

Najlepiej zamknę się na te 9 miesięcy w jakimś pojemniczku nieskazonym ..moj był dziś w szoku mówi wiem że kobiety mają różne wahania nastrojów, ale żeby aż tak co będzie później i zaczął się śmiać a mnie to jeszcze bardziej uruchomiło i zaczęłam płakać jakby co najmniej się jakąś wielką tragedią stala:/

Najlepiej zamknę się na te 9 miesięcy w jakimś pojemniczku nieskazonym ..moj był dziś w szoku mówi wiem że kobiety mają różne wahania nastrojów, ale żeby aż tak co będzie później i zaczął się śmiać a mnie to jeszcze bardziej uruchomiło i zaczęłam płakać jakby co najmniej się jakąś wielką tragedią stala:/

To moje czytanie tych wszystkich ******* doprowadza mnie do takich stanow dziennie obiecuje sobie , że już nie bede czytać a znów wchodzę i znów czytam i tak w kółko:/

Jestem z tobą . Ja wczoraj miałam takie wachania nastrojów az powietrze w domu było gęste na szczęście mój mąż jest kochany i cierpliwie wszystko znosi

Jestem z tobą . Ja wczoraj miałam takie wachania nastrojów az powietrze w domu było gęste na szczęście mój mąż jest kochany i cierpliwie wszystko znosi

Mój też w sumie z reguły się śmieje i raz zaczynam płakać i sie wkurzam bo działa to na mnie jak płachta na byka ,a czasami przez łzy też zaczynam się śmiać i mnie puszcza oh biedni Ci nasi faceci :/

To ja znowu drzemię. Masakryczne senności mam. Moglabym spac bez przerwy. A nastroje jak w kalejdoskopie. W jednej chwili sie śmieje w innej chwili deprecha głębsza niż rów Mariański.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To ja znowu drzemię. Masakryczne senności mam. Moglabym spac bez przerwy. A nastroje jak w kalejdoskopie. W jednej chwili sie śmieje w innej chwili deprecha głębsza niż rów Mariański.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Czyli nie jestem sama jest nas więcej już zaczęłam się obawiać czy że mną wszystko w porządku ale jak widać w całkowitym dobrze , że jesteście dziewczynki

Ja dzisiaj w końcu zrobiłam test z powodzeniem. Z perspektywy i wiedząc, że jestem w ciąży ten tydzień był bardzo zabawny. We wtorek w nocy zwymiotowałam po przeczytaniu artykułu o prostytutce, czwartek zaczęłam od ryczenia na kiblu. W piątek rano zrobiłam test i o nim zapomniałam, odczytałam po 15 minutach, ale napisali, żeby po 10 min. nie odczytywać wyniku. Boli mnie dół brzucha, czuje takie ciągnięcie i rozpieranie. Powoli do mnie dopiero dociera co się dzieje... To będzie nasz pierwszy dzidziuś :)

Oj ale powiem wam dziewczyny ze ja mam to samo. Od wczoraj co by ktoś mi nie powiedział do żartów oczywiście a ja mam oczy we łzach. No ale cóż zrobić. Dzisiaj zdałam sobie sprawę ze nawet mięso mi nie smakuje. Chciałam wziąć kawałek to mnie strzaslo na sama myśl i automatycznie nie dobrze sie zrobiło. Ale rosół i marchewkę mogę jeść [emoji16][emoji16]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzisiaj bardzo ciezki dzien, obiad wmusilam, ciagle mi zimno w 2 swetrach chodze☺ I juz jestem spiaca☺ o 21 to juz spie, chyba w zadnej ciazy taka spiaca nie bylam. Aksu witaj☺

Do góry