reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A gdzie wy sprawdzacie ta betę? Ja też powinnam?
Normalnie w labolatorium idziesz i jak nie masz skierowania od lekarza to placisz ok 30zl za badanie (ja 35 placilam). Badanie na poziom hormonu beta hcg. Niby nie jest obowiazkowe bo niektore dziewczyny tego nie robily- ale wg mnie warto sprawdzic czyli np idziesz jutro i w poniedzialek sprawdzic jak beta przyrosla po tych 72 godzinach. No i ja mialam w piatek bete 58.3 a w poniedzialek 294 - przyrost wręcz książkowy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dużo nas po stratach na roznych etapach ciąży. Na sierpniowkach 2017 aż tak dużo trudnych historii nie było...
Jutro mam jeden dzień urlopu i dzięki temu dłuższy weekend. Jutro przyjeżdża moja siostra. Cieszę się bardzo, jeszcze z nikim się z bliskich nie widziałam odkąd powiadomiłam ich o ciąży. Były tylko telefony. Liczę na fajny czas :)

Hejka!
Nie dam rady Was doczytać. Mam nadzieję że dzisiejsze wizyty bez żadnych komplkacji i macie same pozytywne wieści. Ja też dziś po wizycie. Serduszko jest, 7 tydzień skoczony a dzidziuś ma 12mm

Któraś z Was stosowala ten imbir na mdłości? Pomógł coś? Jak to się robi?

oar83e3kr3gefj8x.png

Normalnie w labolatorium idziesz i jak nie masz skierowania od lekarza to placisz ok 30zl za badanie (ja 35 placilam). Badanie na poziom hormonu beta hcg. Niby nie jest obowiazkowe bo niektore dziewczyny tego nie robily- ale wg mnie warto sprawdzic czyli np idziesz jutro i w poniedzialek sprawdzic jak beta przyrosla po tych 72 godzinach. No i ja mialam w piatek bete 58.3 a w poniedzialek 294 - przyrost wręcz książkowy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dziękuję bardzo za wiadomość :):)

I po wizycie . Niestety lekarz jeszcze nic nie zobaczył i ciąży nie potwierdził ale mam już założona kartę ciąży i dał mi skierowanie na wszystkie badania . A już myślałam ze zobaczę maleństwo a tu muszę jeszcze czekać aż do 7 grudnia . Tak się zdenerwowalam ze po przyjściu do domu zrobiłam kolejny test i wyszedł pozytywny ☺

I po wizycie . Niestety lekarz jeszcze nic nie zobaczył i ciąży nie potwierdził ale mam już założona kartę ciąży i dał mi skierowanie na wszystkie badania . A już myślałam ze zobaczę maleństwo a tu muszę jeszcze czekać aż do 7 grudnia . Tak się zdenerwowalam ze po przyjściu do domu zrobiłam kolejny test i wyszedł pozytywny [emoji5]
A ktory masz dzisiaj tc?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale marzne. Ciepły sweterek i cieplejszy koc i ciągle mi zimno. A mój M siedzi obok w krótkim rękawku.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

I po wizycie . Niestety lekarz jeszcze nic nie zobaczył i ciąży nie potwierdził ale mam już założona kartę ciąży i dał mi skierowanie na wszystkie badania . A już myślałam ze zobaczę maleństwo a tu muszę jeszcze czekać aż do 7 grudnia . Tak się zdenerwowalam ze po przyjściu do domu zrobiłam kolejny test i wyszedł pozytywny ☺

Założył kartę a na usg nic nie znalazł? Jak to tłumaczył?

Ja testuje imbir i pomaga :) robię sobie napary (czasami miodem trochę dosmaczam).

Przed chwilą złapałam taką histerię, że aż się nie poznaję. Byłam pewna że okresu dostałam - biegłam mało nóg nie połamałam [emoji23]

Okresu brak. Ciąża in progress [emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry