reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie za to dzisiaij pierwszy dzień nic nie boli. No może trochę pokluje czy porozciąga się w podbrzuszu czy wlasnie jajnik ktoryś, ale to już nie są bóle podobne do okresowych :-) cudowne uczucie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie tez pobolewa ale nie jakoś strasznie czasem czuje jajnik albo takie dziwne jakby rozciąganie właśnie nie wiem jak to określić :D

reklama
Mnie tez pobolewa ale nie jakoś strasznie czasem czuje jajnik albo takie dziwne jakby rozciąganie właśnie nie wiem jak to określić :D
Eee to rozciąganie to normalna rzecz jest :-) to rozciagniecie najbardziej czuje jak plasko na plecach leze tek ze leze glownie na boku albo w pozycji poł siedzącej to wtedy czuje to mniej

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Eee to rozciąganie to normalna rzecz jest :-) to rozciagniecie najbardziej czuje jak plasko na plecach leze tek ze leze glownie na boku albo w pozycji poł siedzącej to wtedy czuje to mniej

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Dokładnie tak jak piszesz bardziej to odczuwam jak leżę ;) ja dziś też przespałam praktycznie cały dzień na nic siły nie miałam może jutro coś ogarnę w domu a na pewno muszę ugotować rosół bo mega mi sie chce dobrego rosołku :D

Dokładnie tak jak piszesz bardziej to odczuwam jak leżę ;) ja dziś też przespałam praktycznie cały dzień na nic siły nie miałam może jutro coś ogarnę w domu a na pewno muszę ugotować rosół bo mega mi sie chce dobrego rosołku :D
Ooo rosolek też mi się marzy. Ale w tym tygodniu nie będę się za rosół brala, do przyszlych teściów w weekend na obiad idziemy to rosolek będzie. Kurcze to będzie pierwsza wizytau nich od kiedy wiedzą o ciąży :-) będzie wesolo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aaa wlasnie zdalam sobie sprawę z tego że jutro konczę 5 tydzien i zaczynam 6 [emoji33] tydzien od pozytywnego testu a ja to przeżywam jak male dziecko :-) jeszcze tylko jakies 246 dni do porodu :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aaa wlasnie zdalam sobie sprawę z tego że jutro konczę 5 tydzien i zaczynam 6 [emoji33] tydzien od pozytywnego testu a ja to przeżywam jak male dziecko :-) jeszcze tylko jakies 246 dni do porodu :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jeszcze ho ho przed nami ja jestem w 5 według kalendarza ciazy i wynik beta z krwi tez na to wskazuje ;) moim teściowie też już wiedzą :D

Jeszcze ho ho przed nami ja jestem w 5 według kalendarza ciazy i wynik beta z krwi tez na to wskazuje ;) moim teściowie też już wiedzą :D
W poniedzialek mialam betkę 294 to teraz pewnie juz do 1000 urosla ale juz nie bede sprawdzac tylko cierpliwie do wizyty doczekam. Wazne ze mialam moedzy piatkiem a poniedzialkiem bardzo dobry przyrost :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W poniedzialek mialam betkę 294 to teraz pewnie juz do 1000 urosla ale juz nie bede sprawdzac tylko cierpliwie do wizyty doczekam. Wazne ze mialam moedzy piatkiem a poniedzialkiem bardzo dobry przyrost :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja tak jak pisałam miałam 1635 w poniedziałek może pójdę sprawdzić znowu a jak nie to czekam do wizyty nie będę tez przesadzać z tym sprawdzaniem bo mnie to stresuje :D

Ja tak jak pisałam miałam 1635 w poniedziałek może pójdę sprawdzić znowu a jak nie to czekam do wizyty nie będę tez przesadzać z tym sprawdzaniem bo mnie to stresuje :D
Nie ma co za często sprawdzac bo np w poniedzialek robilas bete o godzinie 10 a jutro bys poszla o 8 i juz by pelnych 48 godzin nie bylo. Znaczy sie w tym przypadku wiecej dni niż dwa ale np przyrost wyszedlby 105% bo pelnej do y nie byloi juz by byla panika że za mało rośnie. Dlatego juz kolejny raz nie pojde napobranie krwi. Nastepnym razemto juz ze skoerowaniem od lekary

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry