reklama
Karla88
Fanka BB :)
Zapisałam się na wizytę prywatnie do ordynatora położnictwa u mnie w szpitalu, wizyta we wtorek o 16, mam nadzieję że tym razem będzie już wszystko tak jak należy
Ja tez idę w wtorek będziemy razem w stresie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nowaja16
Ja też te badania robiłamJa robiłam w kierunku trombofilii badania i tam są badane mutacje odpowiadające krzepliwości
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Onaszczesliwa2018
Elodia
Mnie za to dzisiaij pierwszy dzień nic nie boli. No może trochę pokluje czy porozciąga się w podbrzuszu czy wlasnie jajnik ktoryś, ale to już nie są bóle podobne do okresowych :-) cudowne uczucie :-)Dziewczyny a mnie kuje jajnik prawy jakby mi ktoś szpilkę wbijał pierwszy raz mnie tak boli .. już jestem spanikowana nie wiem czy tak powinno być?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej dziewczyny
Długo dość czytałam wasze wpisy a tylko wczoraj nie zagladalam dobre tempo
Ja cały czas odpoczywam,miałam iść dzisiaj już do pracy(przeziębiona jestem i miałam 5 dni wolnego) ale niestety nadal nie czuję się super zdrowa,męczy mnie strasznie kaszel..jak jakiś gruźlik,więc mam jeszcze wolne do poniedziałku
Bardzo trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! Cieszę się że niektóre z Was mają już badanie z serduszkiem za sobą i że wszystko jest ok ja się coraz bardziej denerwuje.. badanie mam dopiero 27, jeszcze ponad tydzień..myślę czy wszystko będzie ok... przeważnie jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego..a teraz nie wiem co mi się stało? Może to,to siedzenie w domu..sama..Mój S do późna pracuje..dzisiaj do 23. A ja sama,leżę i myślę..
Ja cały czas odpoczywam,miałam iść dzisiaj już do pracy(przeziębiona jestem i miałam 5 dni wolnego) ale niestety nadal nie czuję się super zdrowa,męczy mnie strasznie kaszel..jak jakiś gruźlik,więc mam jeszcze wolne do poniedziałku
Bardzo trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! Cieszę się że niektóre z Was mają już badanie z serduszkiem za sobą i że wszystko jest ok ja się coraz bardziej denerwuje.. badanie mam dopiero 27, jeszcze ponad tydzień..myślę czy wszystko będzie ok... przeważnie jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego..a teraz nie wiem co mi się stało? Może to,to siedzenie w domu..sama..Mój S do późna pracuje..dzisiaj do 23. A ja sama,leżę i myślę..
Elodia
Jak masz takie dziwne myślenie to poaiedz tu wiwcej z nami :-) skoro i tak w domu jesteś. Czas Ci szybciej zleci a i nie będziesz się zastanawiała czy wszystko ok czy też nie.Hej dziewczyny
Masz rację! Będę częściej zaglądała w grupie siła!Jak masz takie dziwne myślenie to poaiedz tu wiwcej z nami :-) skoro i tak w domu jesteś. Czas Ci szybciej zleci a i nie będziesz się zastanawiała czy wszystko ok czy też nie.
reklama
Elodia
No i to jest kolejna dobra decyzja :-)Masz rację! Będę częściej zaglądała w grupie siła!
Ja wprawdzie dzisiaj mniej aktywna bo wiekszosc dnia przespalam ale to nic :-) siedzę na L4 to jakoś trzeba zorganizowac sobie czas jak w domu porobione wszystko jest.
Podziel się: