reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja colę też lubię. Wczoraj trochę poszlifowałam gładź, musiałam troszkę się poschylać i po takim schylaniu czułam lekkie kłucie, chyba dzidzi się to nie podobało. Malować nie będę bo M mi zabronił :p
I bardzo dobrze że zabronił :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
@Elodia mi lekarz w poprzedniej ciąży pozwolił pić Max 1 szklankę coli dziennie. Tak samo z kawą. Tzn 1 kawą albo 1 cola. To chyba przez kofeina.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kawki, to też nie wyobrażałam sobie bez niej życia, ale teraz mi jakoś bardzo jej nie brakuje, ale widziałam w rossmannie takie saszetki kawowe dla babek w ciąży, to pewno coś w rodzaju kawy zbożowej, może jakoś trochę zastępuje kawę?

@Elodia mi lekarz w poprzedniej ciąży pozwolił pić Max 1 szklankę coli dziennie. Tak samo z kawą. Tzn 1 kawą albo 1 cola. To chyba przez kofeina.

To ja pamietam ze w poprzedniej ciąży colę litrami potrafilam wypić. A od wczoraj suszy mnie niemilpsiernie. Piję jak pokrecona ale czesciej siku łażę tylko w npcy i przez to spac nie mogę [emoji35]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Co do kawki, to też nie wyobrażałam sobie bez niej życia, ale teraz mi jakoś bardzo jej nie brakuje, ale widziałam w rossmannie takie saszetki kawowe dla babek w ciąży, to pewno coś w rodzaju kawy zbożowej, może jakoś trochę zastępuje kawę?
Mnie zbożowa nie smakuje wcale.

To ja póki co należę do szczęściar bez żadnych objawów i tego wam życzę. A szczególnie tym co rozmawiają z kibelkiem

reklama
Do góry