reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja colę też lubię. Wczoraj trochę poszlifowałam gładź, musiałam troszkę się poschylać i po takim schylaniu czułam lekkie kłucie, chyba dzidzi się to nie podobało. Malować nie będę bo M mi zabronił :p
I bardzo dobrze że zabronił :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
@Elodia mi lekarz w poprzedniej ciąży pozwolił pić Max 1 szklankę coli dziennie. Tak samo z kawą. Tzn 1 kawą albo 1 cola. To chyba przez kofeina.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do kawki, to też nie wyobrażałam sobie bez niej życia, ale teraz mi jakoś bardzo jej nie brakuje, ale widziałam w rossmannie takie saszetki kawowe dla babek w ciąży, to pewno coś w rodzaju kawy zbożowej, może jakoś trochę zastępuje kawę?

@Elodia mi lekarz w poprzedniej ciąży pozwolił pić Max 1 szklankę coli dziennie. Tak samo z kawą. Tzn 1 kawą albo 1 cola. To chyba przez kofeina.

To ja pamietam ze w poprzedniej ciąży colę litrami potrafilam wypić. A od wczoraj suszy mnie niemilpsiernie. Piję jak pokrecona ale czesciej siku łażę tylko w npcy i przez to spac nie mogę [emoji35]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Co do kawki, to też nie wyobrażałam sobie bez niej życia, ale teraz mi jakoś bardzo jej nie brakuje, ale widziałam w rossmannie takie saszetki kawowe dla babek w ciąży, to pewno coś w rodzaju kawy zbożowej, może jakoś trochę zastępuje kawę?
Mnie zbożowa nie smakuje wcale.

To ja póki co należę do szczęściar bez żadnych objawów i tego wam życzę. A szczególnie tym co rozmawiają z kibelkiem

reklama
Do góry