reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie wczoraj brzuch bolał jak pół dnia w pracy przesiedziałam w jeansach z wysokim stanem które mi na brzuch uciskały :/ już wiem żeby z nich zrezygnować...
To ja też już się na leginsy musialam przerzucić bo moje jegginsy z wysokim stanem zrobily się opięte. A że legginsów mam dwie pary tylko, to w weekend na zalupy się wybiorę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witaj Karrrina,

nie miałaś jeszcze żadnego usg w ciąży? Prowadzisz ciąże w Polsce?

No niestety nie :( Mieszkam w Holandii i na pierwszą wizytę muszę poczekać do 10 tygodnia ciąży.
Strasznie to jest męczące, bo dopóki ktoś mi nie pokaże tego bąbelka na USG to ciąża jest totalnei abstrakcyjna.No i oczywiście się zamartwiam czy wszystko w porządku.

Na razie ciąża daje mi się we znaki. Właśnie chodziłam 30 min po supermarkecie szukając czegoś co mogę przełknąć i nie zwrócić i jedyne na co miałam ochotę to.. pasztetowa. I ja, wegetarianka od lat 7 jem na kolację bułkę z pasztetową :D

To ja też już się na leginsy musialam przerzucić bo moje jegginsy z wysokim stanem zrobily się opięte. A że legginsów mam dwie pary tylko, to w weekend na zalupy się wybiorę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niegłupie :D musze zajrzeć do h&m czy u mnie w mieście mają jeszcze stoisko "mama" bo spodnie są obłędnie wygodne ;)

@Margana noby tak ale w pierwszej ciąży miałam tez tak i skończyło sie poronieniem. Flatego teraz od razu po zrobieniu testu poszlam do lekarza. Powiedziałam mu o tym, ale ten przepisał mi jedynie duphaston
No widzisz roznie to bywa. Ja za to w tej ciazy, ktora poronilam nie mualam rzadnych boli.
Pozostaje Ci lykac duphaston i odpoczywac. A jak sie bardzo martwisz to idz szybciej do lekarza

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Niegłupie :D musze zajrzeć do h&m czy u mnie w mieście mają jeszcze stoisko "mama" bo spodnie są obłędnie wygodne ;)
W Poznaniu mam 6 sklepów h&m, wlasnie do nich zamierzam się udać. Wypatrze kilka par leginsow, może jakies luzniejsze dresowe i dżinsy ciazowe skoro i tak mam taki wzdęty brzuch.

Kuuuuuurka wodna. Ale mnie wzdęcie chwycilo i skurcze brrrr.....trza się będzie do tego przyzwyczaić na najbliższe miesiące chyba :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
u mnie też od paru dni wzdęcia się pojawiły co powoduje delikatne bóle jelit, nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu.

Do góry