reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie. Ale to chyba za wysoko na "ciążowe" boleści... ?

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Może od żołądka albo trzustka? A jadlas cos ciezkostrawnego?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny pytanie mam wynikające ze stresu, była któraś z was w 5tc+ pare dni u lekarza. Wiem ze normalnie pozniej warto iść ale przez wcześniejsze problemy kazano mi isc wcześniej.
A jeżeli ktos był tak wcześnie to właściwie czego powinnam sie spodziewać?

Dziewczyny pytanie mam wynikające ze stresu, była któraś z was w 5tc+ pare dni u lekarza. Wiem ze normalnie pozniej warto iść ale przez wcześniejsze problemy kazano mi isc wcześniej.
Ujrzenia napewno pęcherzyka a przy odrobinie szczęścia może serduszko zobaczysz. Niektorym dziewczyno 5t3d juz lekko serduszko pulsowalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja ide w skonczonym 5 tygodniu. Co zobacze dowiem sie w czwartek☺ ale z synkiem bylam w skonczonym 5 byl pecherzyk, z corka bylam 5+5 I tez byl pecherzyk

reklama
Ja to czasem spac pol nocy nie moge przez te wzdecia. A espumisan chyba mozna brac?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem ale chyba tak. W pierwszej ciąży jak na złość nawet wzdęć nie mialam a teraz przez nie wywaliło mi brzuch jak w 3cim miesiacu a przeciez ledwo drugi zaczęty :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry