reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie wczoraj brzuch bolał jak pół dnia w pracy przesiedziałam w jeansach z wysokim stanem które mi na brzuch uciskały :/ już wiem żeby z nich zrezygnować...
To ja też już się na leginsy musialam przerzucić bo moje jegginsy z wysokim stanem zrobily się opięte. A że legginsów mam dwie pary tylko, to w weekend na zalupy się wybiorę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witaj Karrrina,

nie miałaś jeszcze żadnego usg w ciąży? Prowadzisz ciąże w Polsce?

No niestety nie :( Mieszkam w Holandii i na pierwszą wizytę muszę poczekać do 10 tygodnia ciąży.
Strasznie to jest męczące, bo dopóki ktoś mi nie pokaże tego bąbelka na USG to ciąża jest totalnei abstrakcyjna.No i oczywiście się zamartwiam czy wszystko w porządku.

Na razie ciąża daje mi się we znaki. Właśnie chodziłam 30 min po supermarkecie szukając czegoś co mogę przełknąć i nie zwrócić i jedyne na co miałam ochotę to.. pasztetowa. I ja, wegetarianka od lat 7 jem na kolację bułkę z pasztetową :D

To ja też już się na leginsy musialam przerzucić bo moje jegginsy z wysokim stanem zrobily się opięte. A że legginsów mam dwie pary tylko, to w weekend na zalupy się wybiorę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Niegłupie :D musze zajrzeć do h&m czy u mnie w mieście mają jeszcze stoisko "mama" bo spodnie są obłędnie wygodne ;)

@Margana noby tak ale w pierwszej ciąży miałam tez tak i skończyło sie poronieniem. Flatego teraz od razu po zrobieniu testu poszlam do lekarza. Powiedziałam mu o tym, ale ten przepisał mi jedynie duphaston
No widzisz roznie to bywa. Ja za to w tej ciazy, ktora poronilam nie mualam rzadnych boli.
Pozostaje Ci lykac duphaston i odpoczywac. A jak sie bardzo martwisz to idz szybciej do lekarza

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Niegłupie :D musze zajrzeć do h&m czy u mnie w mieście mają jeszcze stoisko "mama" bo spodnie są obłędnie wygodne ;)
W Poznaniu mam 6 sklepów h&m, wlasnie do nich zamierzam się udać. Wypatrze kilka par leginsow, może jakies luzniejsze dresowe i dżinsy ciazowe skoro i tak mam taki wzdęty brzuch.

Kuuuuuurka wodna. Ale mnie wzdęcie chwycilo i skurcze brrrr.....trza się będzie do tego przyzwyczaić na najbliższe miesiące chyba :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
u mnie też od paru dni wzdęcia się pojawiły co powoduje delikatne bóle jelit, nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu.

Do góry