reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

W Poznaniu mam 6 sklepów h&m, wlasnie do nich zamierzam się udać. Wypatrze kilka par leginsow, może jakies luzniejsze dresowe i dżinsy ciazowe skoro i tak mam taki wzdęty brzuch.

Kuuuuuurka wodna. Ale mnie wzdęcie chwycilo i skurcze brrrr.....trza się będzie do tego przyzwyczaić na najbliższe miesiące chyba :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Daj spokój... ja mam cały czas tak wzięty brzuch ze zastanawiam się ja jeszcze funkcjonuje [emoji52] muszę w końcu zaopatrzyć się w jakis espumisan bo pęknę

reklama
Daj spokój... ja mam cały czas tak wzięty brzuch ze zastanawiam się ja jeszcze funkcjonuje [emoji52] muszę w końcu zaopatrzyć się w jakis espumisan bo pęknę
Jutro zahaczę o aptekę i się popytam co ja na te wzdęcia mogę brać. Brzuch to mam przez to chwilami jak miedzy 3 a 5 miesiacem. Ale za to cyce mniej mnie bolą niż w pierwszej ciąży.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dobry wieczór[emoji4]

Oj prodykujecie w takim tempie, że nie ogarnia.[emoji12]

W ciszy espumisan można, bo jest w całości wydalany. Mi pasował ten w saszetkach.

@kinga30 zdrowia dla córki

Ja w sumie zachcianek nie mam jeszcze. W pierwszej ciąży jadłam lody wodne, ale bardziej mi pomagały na mdłości. W ogóle pierwsza ciaza to była lajtowa. Prawie żadnych dolegliwości, przytyłam 9kg, brzuch miałam malutki. Tylko pod koniec ciąży rozstępy mi wylazły, których nie cierpię.

Spokojnej nocy[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro z rana mam wizytę u gina wiec o razu zapytam się czy mogę sobie jakoś ulżyć i dam Wam znać [emoji6]
To czekamy :-) na dobre wieści :-)

Kurka nie liczac dzisiejszego dnia za 9 dni wizyta [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] znakąc moje skłonnosci do niecierpliwości, niemilosiernie dlugo będzie mi się ciągnelo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Ja jutro ide na bete i w piatek dzwonie do lekarza z wynikiem. Jak bedzie ok to mysle, ze 22.11 pojde na wizyte.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry