reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie. Ale to chyba za wysoko na "ciążowe" boleści... ?

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Może od żołądka albo trzustka? A jadlas cos ciezkostrawnego?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny pytanie mam wynikające ze stresu, była któraś z was w 5tc+ pare dni u lekarza. Wiem ze normalnie pozniej warto iść ale przez wcześniejsze problemy kazano mi isc wcześniej.
A jeżeli ktos był tak wcześnie to właściwie czego powinnam sie spodziewać?

Dziewczyny pytanie mam wynikające ze stresu, była któraś z was w 5tc+ pare dni u lekarza. Wiem ze normalnie pozniej warto iść ale przez wcześniejsze problemy kazano mi isc wcześniej.
Ujrzenia napewno pęcherzyka a przy odrobinie szczęścia może serduszko zobaczysz. Niektorym dziewczyno 5t3d juz lekko serduszko pulsowalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja ide w skonczonym 5 tygodniu. Co zobacze dowiem sie w czwartek☺ ale z synkiem bylam w skonczonym 5 byl pecherzyk, z corka bylam 5+5 I tez byl pecherzyk

reklama
Ja to czasem spac pol nocy nie moge przez te wzdecia. A espumisan chyba mozna brac?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem ale chyba tak. W pierwszej ciąży jak na złość nawet wzdęć nie mialam a teraz przez nie wywaliło mi brzuch jak w 3cim miesiacu a przeciez ledwo drugi zaczęty :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry