reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Znasz wodzianke?? Chleb w kawałkach zalewasz wrzątkiem do talerza wyciskacz mega dużo czosnku trochę masła i przyprawy typu vegeta [emoji23] nie brzmi zbyt kulinarnie ale mnie zawsze stawia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby znam ale nigdy nie jadłam, może jak mnie przyciśnie to się skuszę [emoji1]

reklama
Niby znam ale nigdy nie jadłam, może jak mnie przyciśnie to się skuszę [emoji1]

Jak byłam w ciazy z córka tak 6/7 tydz miałam anginę nie mogłam żadnych lekarstw a myślałam ze umrę tak zdychalam woec syrop z cebuli i wodzianka to był hit przez prawie 2 tyg [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak bedzie 5+1 :)
Ja jeszcze nie ogarniam tego leczenia chyba dalej szok mbie trzyma.
A kiedy dziewczyny były u was pierwsze wizyty u lekarza?

Lekarze liczą skończone tygodnie, co może trochę mylić patrząc np na suwaczki :) Ja jestem przed wizytą, idę w czwartek rano :) Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, okropnie się boję.

Oj Elodia już nie możemy się doczekać [emoji2]
Ale to chwilke jeszcze. Dzisiaj makaron w sosie serowym z kurczakiem kukurydzą groszkiem i a jakze, czosnkiem. Uwielbiam czosnek.

A najbardziej z kiszonych ogóreczków. Kurka kupilam dzisiaj znowu sloik korniszonow z chilli i cole. Miks taki sobie ale przynajmniej już zaparcie dzieki temu mi minelo :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mam za tydzien w piatek i to będzie 6+0 czyli ostatni dzien 6 tygodnia i w zasadzie początek siodmego wiec jest nadzieja na serduszko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mam za tydzien w piatek i to będzie 6+0 czyli ostatni dzien 6 tygodnia i w zasadzie początek siodmego wiec jest nadzieja na serduszko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja byłam w poprzedniej ciąży na wizycie dokładnie w 6t4d i bilo już pięknie[emoji173]️ nawet wczoraj oglądałam zdjęcia usg i wspominałam.. :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry