reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Znasz wodzianke?? Chleb w kawałkach zalewasz wrzątkiem do talerza wyciskacz mega dużo czosnku trochę masła i przyprawy typu vegeta [emoji23] nie brzmi zbyt kulinarnie ale mnie zawsze stawia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby znam ale nigdy nie jadłam, może jak mnie przyciśnie to się skuszę [emoji1]

reklama
Niby znam ale nigdy nie jadłam, może jak mnie przyciśnie to się skuszę [emoji1]

Jak byłam w ciazy z córka tak 6/7 tydz miałam anginę nie mogłam żadnych lekarstw a myślałam ze umrę tak zdychalam woec syrop z cebuli i wodzianka to był hit przez prawie 2 tyg [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak bedzie 5+1 :)
Ja jeszcze nie ogarniam tego leczenia chyba dalej szok mbie trzyma.
A kiedy dziewczyny były u was pierwsze wizyty u lekarza?

Lekarze liczą skończone tygodnie, co może trochę mylić patrząc np na suwaczki :) Ja jestem przed wizytą, idę w czwartek rano :) Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, okropnie się boję.

Oj Elodia już nie możemy się doczekać [emoji2]
Ale to chwilke jeszcze. Dzisiaj makaron w sosie serowym z kurczakiem kukurydzą groszkiem i a jakze, czosnkiem. Uwielbiam czosnek.

A najbardziej z kiszonych ogóreczków. Kurka kupilam dzisiaj znowu sloik korniszonow z chilli i cole. Miks taki sobie ale przynajmniej już zaparcie dzieki temu mi minelo :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mam za tydzien w piatek i to będzie 6+0 czyli ostatni dzien 6 tygodnia i w zasadzie początek siodmego wiec jest nadzieja na serduszko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja mam za tydzien w piatek i to będzie 6+0 czyli ostatni dzien 6 tygodnia i w zasadzie początek siodmego wiec jest nadzieja na serduszko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja byłam w poprzedniej ciąży na wizycie dokładnie w 6t4d i bilo już pięknie[emoji173]️ nawet wczoraj oglądałam zdjęcia usg i wspominałam.. :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry