reklama
olaaa7
Fanka BB :)
A masz jakiś przepis na wykorzystanie czosnku w kuracji?Polecam spore ilosci czosnku :-) albo czegos mocno ostrego na katar, wtedy szybxiej schodzi przynajmniej ja tak mialam.
Elodia
Same baby w końcu :-) ja np po przebudzeniu patrze a tu chyba z 10 stron naprodukowaneAle macie produkcje postow, nadrobienie Was graniczy z cudem
Czesc wszystkim, witam nowe kolezanki
Elodia
Jedynie co to sobie do potraw dodawalam albo w tosterze tosty robilam i sobie czosnkiem smarowalam. Po dwoch czy trzech dniach takiej kuracji juz mi zaczelo troche przechodzic. No ale nie na wszystkich to dziala.A masz jakiś przepis na wykorzystanie czosnku w kuracji?
aanjaa
Dzień dobry dziewczynki. Co Wy wszystkie już na l4, że taka produkcja? [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie wciąż objawów zero, jedynie to zimno mnie trzepie w dalszym ciągu jak jeszcze nigdy w życiu. A jeśli chodzi o przeziębienia to normalne w ciąży i o ile na się wszystko pod kontrolą i dba, by nie przerodzilo się w coś poważniejszego to spokojnie. Mało którą ciężarna to ominie [emoji14] ach, moje dziecko ma dziś dzień spiocha. Śpi już trzecia godzinę.. Posprzatalam, ugotowalam obiad, zrobiłam fakturki i.. Nudzi mi się normalnie [emoji14]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wciąż objawów zero, jedynie to zimno mnie trzepie w dalszym ciągu jak jeszcze nigdy w życiu. A jeśli chodzi o przeziębienia to normalne w ciąży i o ile na się wszystko pod kontrolą i dba, by nie przerodzilo się w coś poważniejszego to spokojnie. Mało którą ciężarna to ominie [emoji14] ach, moje dziecko ma dziś dzień spiocha. Śpi już trzecia godzinę.. Posprzatalam, ugotowalam obiad, zrobiłam fakturki i.. Nudzi mi się normalnie [emoji14]
Elodia
To ciekawe bo ja om mialam 13.10 i wg kalendarza jestem dzisiaj 4+4 czyli w 5 tyg. To Ty w takim razie masz 5+1? Czyli 6 tydzien zaczelas chyba. Tak mi sie wydaje.A ostatnia miesiączka 10.10
olaaa7
Ja w pracy ale mam luzy.Dzień dobry dziewczynki. Co Wy wszystkie już na l4, że taka produkcja? [emoji16][emoji16][emoji16]
Karla88
A masz jakiś przepis na wykorzystanie czosnku w kuracji?
Znasz wodzianke?? Chleb w kawałkach zalewasz wrzątkiem do talerza wyciskacz mega dużo czosnku trochę masła i przyprawy typu vegeta [emoji23] nie brzmi zbyt kulinarnie ale mnie zawsze stawia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: