reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witaj @beafra :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A masz jakiś przepis na wykorzystanie czosnku w kuracji? :p
Jedynie co to sobie do potraw dodawalam albo w tosterze tosty robilam i sobie czosnkiem smarowalam. Po dwoch czy trzech dniach takiej kuracji juz mi zaczelo troche przechodzic. No ale nie na wszystkich to dziala.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry dziewczynki. Co Wy wszystkie już na l4, że taka produkcja? [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie wciąż objawów zero, jedynie to zimno mnie trzepie w dalszym ciągu jak jeszcze nigdy w życiu. A jeśli chodzi o przeziębienia to normalne w ciąży i o ile na się wszystko pod kontrolą i dba, by nie przerodzilo się w coś poważniejszego to spokojnie. Mało którą ciężarna to ominie [emoji14] ach, moje dziecko ma dziś dzień spiocha. Śpi już trzecia godzinę.. Posprzatalam, ugotowalam obiad, zrobiłam fakturki i.. Nudzi mi się normalnie [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki. Co Wy wszystkie już na l4, że taka produkcja? [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie wciąż objawów zero, jedynie to zimno mnie trzepie w dalszym ciągu jak jeszcze nigdy w życiu. A jeśli chodzi o przeziębienia to normalne w ciąży i o ile na się wszystko pod kontrolą i dba, by nie przerodzilo się w coś poważniejszego to spokojnie. Mało którą ciężarna to ominie [emoji14] ach, moje dziecko ma dziś dzień spiocha. Śpi już trzecia godzinę.. Posprzatalam, ugotowalam obiad, zrobiłam fakturki i.. Nudzi mi się normalnie [emoji14]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pracy :p ale mam luzy.

A masz jakiś przepis na wykorzystanie czosnku w kuracji? :p

Znasz wodzianke?? Chleb w kawałkach zalewasz wrzątkiem do talerza wyciskacz mega dużo czosnku trochę masła i przyprawy typu vegeta [emoji23] nie brzmi zbyt kulinarnie ale mnie zawsze stawia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry