olaaa7
Fanka BB :)
Właśnie mam to samo, jakiś taki brak apetytu.Też bym zjadła wszystko na samą myśl, gorzej już z konsumpcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mam to samo, jakiś taki brak apetytu.Też bym zjadła wszystko na samą myśl, gorzej już z konsumpcji
Zapraszam u mnie dziś zupa ogorkowa ☺Za mną chodzi zupa ogórkowa ogólnie mam chcice na kiszone ogórki [emoji3]
Jee nie mów tak głośno bo będziesz miała zaraz całe stado ogórkoholiczekZapraszam u mnie dziś zupa ogorkowa ☺
Starczy dla wszystkich najwyżej mąż się nie zalapieJee nie mów tak głośno bo będziesz miała zaraz całe stado ogórkoholiczek
Normalnie chyba muszę zrobić [emoji1]
Ja też tak mam naradzie waga stoi w miejscu ale najlepiej wchodzi mi bułka z masłem, i non stop muszę wodę popijać żeby zabić ten smak w ustachPrzez te mdlosci schudłam juz 1.5 kg masakra a dopiero tydzień mnie męczą na nic nie mam ochoty na śniadanie jem sucha bułkę później jakiś obiad na kolacje to już muszę się zmusić :/
Ja to chyba tylko tyje masakra. Wydaje mi się, ze przytyłam 0,5 kg od początku ciąży.Przez te mdlosci schudłam juz 1.5 kg masakra a dopiero tydzień mnie męczą na nic nie mam ochoty na śniadanie jem sucha bułkę później jakiś obiad na kolacje to już muszę się zmusić :/
Jak mnie zawsze do kfc lub maka ciągnelo tak teraz w obecnym stanie mi niedobrze jak o fast foodach pomysleCiągnie mnie do KFC
Ja właśnie nie mam na nic ochoty do picia, kawę odstawiłam bo przestała mi smakować, przerzuciałam się na inkę ale mi słabo smakuje, no ale piłam, ale też poczułam do niej wstręt wody jakoś nie lubię dziś wypiłam 3 kubki herbaty z cytryną i to wszystko. Ale nie mam żadnego smaku w ustach.Ja też tak mam naradzie waga stoi w miejscu ale najlepiej wchodzi mi bułka z masłem, i non stop muszę wodę popijać żeby zabić ten smak w ustach