reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jutro bedzie dzien, w ktorym stracilam poorzednia ciaze. Jakos tak sie bardzo tym stresuje. Najchetniej bym caly przespala [emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czeka 23.11 termin mojego porodu :( niestety moja Anastazja odeszła wcześniej... Ale patrząc na to że mam pod sercem nowe życie muszę jakoś funkcjonować dalej.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Kazda z nas jest inna i kazda ciaza inna ;))
Chyba u mnie wszy ok mdlosci i lekki bol brzucha ;))
Mialyscie kiedys monitor serduszka detektor czy hakis tak ? Ja nigdy to chyba za duzo prztzwyczaja co , co chwile bym siedziala z tym

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. Więcej stresu niż pożytku. Niektórzy lekarze nawet chłodzą zapał mam do liczenia ruchów w późniejszym etapie, bo co chwile potrafimy sobie wkręcic ze coś się złego dzieje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 wiem co to rozłąka, mój chłopak pracuje w Norwegii na codzień, teraz akurat zjechał na 2 mc a później znów wraca tam i widzimy się wtedy jakoś co 2-3 weekend... Ale jakoś da się żyć :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja czasem też tak mam, np jak nie zjem wieczorem kolacji tylko coś tam przegryzę to jak się obudzę w nocy to czuję jakby mnie mdliło ale innych objawów nie mam :) Który tc u Ciebie? :)
Dziewczyny w ciąży coś przeciwbólowego to tylko paracetamol?
U mnie 5 tydzień i 6 dzień, a u Ciebie? :)

Ja czasem też tak mam, np jak nie zjem wieczorem kolacji tylko coś tam przegryzę to jak się obudzę w nocy to czuję jakby mnie mdliło ale innych objawów nie mam :) Który tc u Ciebie? :)
Dziewczyny w ciąży coś przeciwbólowego to tylko paracetamol?
Tak, ibuprofen jest w kat B

Dziewczyny a ja od 2 dni mam mdłości ale zaczynają się dopiero wieczorem i jak się przebudze w nocy to tez mi straasznie nie dobrze a w dzień jak narazie nic może dopiero się rozkręca :/
Ja tak mialam w pierwszej ciazy,rano zupelnie nic jadlam wszystko dipiero po Popoludniu mnie dopadalo,nie moglam wieczorem normalnie sie polozyc ,spalam na siedzaca I budzilam sie w nocy na wymioty,teraz zupelnue inaczej caly dzien mi nie dobrze,jak narazie w nocy mnie nie meczy

Ja tak mialam w pierwszej ciazy,rano zupelnie nic jadlam wszystko dipiero po Popoludniu mnie dopadalo,nie moglam wieczorem normalnie sie polozyc ,spalam na siedzaca I budzilam sie w nocy na wymioty,teraz zupelnue inaczej caly dzien mi nie dobrze,jak narazie w nocy mnie nie meczy
A ja w ogóle w pierwszej ciazy nie miałam mdłości widać co ciaza to inna no nic jakoś musimy dać radę i to wytrzymać chociaż to strasznie nie przyjemne :(

reklama
Do góry