reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam dzisiaj.

Jednak wizytę będę miała dzisiaj zamiast 14.11. Coś się dzieje, wygląda na infekcje. Wolę, żeby lekarz na to spojrzał. Trochę szkoda, że tak wyszło, bo dzisiaj pewnie jeszcze nie będzie serduszka widać ;/ No i będę sama, bez męża, a też bardzo chciał być na pierwszym usg.

No nic, ważne żeby opanować infekcje i żeby kropka była bezpieczna :)

Witam dzisiaj.

Jednak wizytę będę miała dzisiaj zamiast 14.11. Coś się dzieje, wygląda na infekcje. Wolę, żeby lekarz na to spojrzał. Trochę szkoda, że tak wyszło, bo dzisiaj pewnie jeszcze nie będzie serduszka widać ;/ No i będę sama, bez męża, a też bardzo chciał być na pierwszym usg.

A który tc?

Mam pierwszą wizytę u gina 16.11 :) Liczę, że będę miała też zrobione usg. Będzie to 6+3 :) A Ty już po pierwszej wizycie?
Miałam już pierwsza wizytę ze względu na leki w ciąży ale usg jeszcze nie miałam lekarz uwierzył mi na słowo :) a usg dopiero będę miała 21 listopada to był najwcześniejszych termin do mojego lekarza wiec trochę czekania przede mną :(

Witam dzisiaj.

Ktory tc dzisiaj masz

Witam, ja też będę lipcową mamusią :-) nie mam co prawda ustalonego terminu bo z usg nie wychodziło nic dokładnie a z beta hcg nie wiem czy to piąty czy szósty tydzień - wynik 1420 - pani doktor potwierdziła ciążę ale kolejna wizyta dopiero przede mną :-)

reklama
Do góry