kinga30
Fanka BB :)
Moze nospe wez jak mocny bolJa już w metrze do pracy. Czuję się masakrycznie i mam bóle podbrzusza od rana. No nic, jakoś będzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze nospe wez jak mocny bolJa już w metrze do pracy. Czuję się masakrycznie i mam bóle podbrzusza od rana. No nic, jakoś będzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj to zazwyczaj wstaje 7, 7.30 ale, ze dzisiaj pbudzil sie o 6 to wypil I poszedl spac I obudzil sie teraz. Od miesiaca w dzien juz mi nie spi. Klade go spac 19.30. A ile Twoj ma? Moj ma 2.5@kinga30 mojemu już się nie zdarza zasnąć po porannym mleku. W południe owszem.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A czym się stresujesz? Masz wizytę u lekarza?jA TO DZIS NIE MOGE SPAC Z TEGO STRESU NO I CHYBA MDLOSCI ZACZYNAJA SIE ODDZYWAC ...
Tak wizyta dzis,,,
Ja mam to samo, ale o 21 juz spie obudze sie o 3 I nie spie godzineJa tez zaczelan sie od tyg budzic w nicy I nie spie po 2-3 godz
Będzie dobrze Nie martw się :* A który tc? i o której wizyta?Tak wizyta dzis,,,