reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jutro bedzie dzien, w ktorym stracilam poorzednia ciaze. Jakos tak sie bardzo tym stresuje. Najchetniej bym caly przespala [emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czeka 23.11 termin mojego porodu :( niestety moja Anastazja odeszła wcześniej... Ale patrząc na to że mam pod sercem nowe życie muszę jakoś funkcjonować dalej.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Kazda z nas jest inna i kazda ciaza inna ;))
Chyba u mnie wszy ok mdlosci i lekki bol brzucha ;))
Mialyscie kiedys monitor serduszka detektor czy hakis tak ? Ja nigdy to chyba za duzo prztzwyczaja co , co chwile bym siedziala z tym

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. Więcej stresu niż pożytku. Niektórzy lekarze nawet chłodzą zapał mam do liczenia ruchów w późniejszym etapie, bo co chwile potrafimy sobie wkręcic ze coś się złego dzieje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 wiem co to rozłąka, mój chłopak pracuje w Norwegii na codzień, teraz akurat zjechał na 2 mc a później znów wraca tam i widzimy się wtedy jakoś co 2-3 weekend... Ale jakoś da się żyć :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja czasem też tak mam, np jak nie zjem wieczorem kolacji tylko coś tam przegryzę to jak się obudzę w nocy to czuję jakby mnie mdliło ale innych objawów nie mam :) Który tc u Ciebie? :)
Dziewczyny w ciąży coś przeciwbólowego to tylko paracetamol?
U mnie 5 tydzień i 6 dzień, a u Ciebie? :)

Ja czasem też tak mam, np jak nie zjem wieczorem kolacji tylko coś tam przegryzę to jak się obudzę w nocy to czuję jakby mnie mdliło ale innych objawów nie mam :) Który tc u Ciebie? :)
Dziewczyny w ciąży coś przeciwbólowego to tylko paracetamol?
Tak, ibuprofen jest w kat B

Dziewczyny a ja od 2 dni mam mdłości ale zaczynają się dopiero wieczorem i jak się przebudze w nocy to tez mi straasznie nie dobrze a w dzień jak narazie nic może dopiero się rozkręca :/
Ja tak mialam w pierwszej ciazy,rano zupelnie nic jadlam wszystko dipiero po Popoludniu mnie dopadalo,nie moglam wieczorem normalnie sie polozyc ,spalam na siedzaca I budzilam sie w nocy na wymioty,teraz zupelnue inaczej caly dzien mi nie dobrze,jak narazie w nocy mnie nie meczy

Ja tak mialam w pierwszej ciazy,rano zupelnie nic jadlam wszystko dipiero po Popoludniu mnie dopadalo,nie moglam wieczorem normalnie sie polozyc ,spalam na siedzaca I budzilam sie w nocy na wymioty,teraz zupelnue inaczej caly dzien mi nie dobrze,jak narazie w nocy mnie nie meczy
A ja w ogóle w pierwszej ciazy nie miałam mdłości widać co ciaza to inna no nic jakoś musimy dać radę i to wytrzymać chociaż to strasznie nie przyjemne :(

reklama
Do góry