reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Teoretycznie moge. Tylko nic jeszcze nie zobaczy. Plamienie narazie nie jest jakies silne a w czasie spodziewanej @ wszystko sie moze zdarzyc, wiec czekam narazie na nature☺ bo ja juz mialam sytuacje, ze lalo sie ze mnie a w szpitalu nie dostalam luteiny bo akurat nie mieli, a krwawienie sie zatrzymalo.
Ja poszłam do szpitala dzień po spodziewanej @,bo mialam bóle brzucha.

reklama
Ledwo co nadrobię nieczytanie posty, a już pojawiają się kolejne strony :D jak widać ekscytujące są te początki ciąży
Na gardło w ciąży - można tantum verde, płukanki z wody z solą lub wody z woda utleniona albo szałwii.

Gratuluje wszystkim dobrych wieści o trzymam kciuki za nasze fasolki! Niech rosną silne i zdrowe!

Potwierdzili ciąże w szpitalu i przepisali luteinę, oczywiście najpierw robili ze mnie wariatke czy wgl dobrze test zrobilam.
Ja to bym wolala jak juz do mojej pani doktor niz do szpitala, ale zobaczymy moze jednak spokojnie doczekam do wizyty. Tylko chcialam wytrzymac do 16 bede miala 5 tygodni skonczonych to powinno byc pecherzyk chociaz widac

No ja poszłam w 5 tygodniu i nie ważne dla mnie było czy wcześnie czy nie tylko to, żeby wszystko było wporzadku.

Mój lekarz zobaczył, że robiłam betę i kazał mi przyjść jak najszybciej na badania krwi a najpóźniej za 14 dni pierwsze USG... czyli jednak nie będę aż tak długo czekać, aż coś się zacznie dziać :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@motyl29 im dalej tym postów będzie coraz wiecej, bo i nas bedzie wiecej dochodzić :laugh2:

@kinga30 trzymam kciuki cały czas żeby było dobrze!

Mnie trochę wykończyło to stanie trzy tym makowcu, nie mam juz siły i kregosłup okropnie boli :hmm:

reklama
Do góry