redavecad
Fanka BB :)
Ja to liczę na jakąś grupe na fb z nami lipcowkami tak za jakiś czasWiem, że nie ale to taka uniwersalna grupa nie tylko dla staraczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to liczę na jakąś grupe na fb z nami lipcowkami tak za jakiś czasWiem, że nie ale to taka uniwersalna grupa nie tylko dla staraczek
Ja tez☺ ale sie nie spiesze narazie☺Ja to liczę na jakąś grupe na fb z nami lipcowkami tak za jakiś czas
Na ból gardła w ciąży mi gin zapisał *spam* ale nic nie działał. Tantum verde niemowlakom się podaje wiec chyba w ciąży nie zaszkodzi a napewno działa.
Kupując pieluchy w rossmanie w ręce wpadł mi jeszcze jeden test i zrobiłam żeby rozwiać wątpliwości z rana
Także wątpliwości rozwiane. Wizyta u gin umówiona na 23.11
Wiecie jak to jest z karmieniem w ciąży? Czytam w necie ze lekarze raczej polecają odstawić a z drugiej strony wszędzie pisze ze w fizjologicznej ciąży można karmić dalej...
Czy któraś z Was ma takie doświadczenia i co na to wasi lekarze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Karmic I minitorowac szyjke , dalej karm kp
Dziewczyny wspominałyście, że fajnie by było stworzyć prywatną grupę na FB, więc jedna z forumek taką grupę stworzyła jakbyście miały ochotę to zapraszamy Nie martwcie się, że ktoś niepowołany będzie miał dostęp do tej grupy albo, że Wasi znajomi zobaczą, że dołączyłyście bo to nie jest widoczne A im nas więcej tym lepiej, łatwiej też się odnaleźć bo tutaj czasem ciężko z powiadomieniami
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Jakbyście nie umiały przez linka to wpiszcie sobie Staraczki 2017 forum BB i szukajcie w grupach
Kurde bola mnie jajniki chyba dobrze co ufffaaa niech JuZ jest te 16/11
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Mnie dzisiaj też. Zdążyłam się już zestresować i chyba będę sikać n testy dwa razy dziennie...