reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja uważam, ze na grupę fb jest dużo za wcześnie. Ja Wam powiem jak miałysmy z dziewczynami na listopadówkach 2011. Pisałysmy sobie normalnie tutaj dość długo, po jakims czasie stworzyła się taka grupa, która czesto pisała, bardziej sie skumplowałysmy i chciałyśmy trochę prywatniej pisać i zdjecia wklejać bez ucietych twarzy :-p, więc założyłyśmy grupę zamknietą tutaj. Z tym, ze normalnie tu na otwartym pisałyśmy, a tam jedynie jakieś bardziej prywatne zdjecia wklejalysmy czy o bardziej intymnych sprawach pisałysmy. Było to bardzo fajne rozwiązanie. A grupę fb załozyłysmy już jakis czas po porodach i do tej pory trzymamy sie razem:tak:

Na ból gardła w ciąży mi gin zapisał *spam* ale nic nie działał. Tantum verde niemowlakom się podaje wiec chyba w ciąży nie zaszkodzi a napewno działa.

Kupując pieluchy w rossmanie w ręce wpadł mi jeszcze jeden test i zrobiłam żeby rozwiać wątpliwości z rana
1510142868-52dd840c065cf164-aaaaaa.jpeg

Także wątpliwości rozwiane. Wizyta u gin umówiona na 23.11

Wiecie jak to jest z karmieniem w ciąży? Czytam w necie ze lekarze raczej polecają odstawić a z drugiej strony wszędzie pisze ze w fizjologicznej ciąży można karmić dalej...

Czy któraś z Was ma takie doświadczenia i co na to wasi lekarze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karmic I minitorowac szyjke , dalej karm kp

Karmic I minitorowac szyjke , dalej karm kp

Do 20 tc nic Sue now stanie a maly procent karmiacych w ciazy ma problemy z szyjka jednak nam mozliwe to nie grozi... Ja karmie druga sprawa moja za chiny nie. Che mm;/narazie karmie wiec kp

Linda kiedy wyniki bety??;)

Dziewczyny wspominałyście, że fajnie by było stworzyć prywatną grupę na FB, więc jedna z forumek taką grupę stworzyła :) jakbyście miały ochotę to zapraszamy :) Nie martwcie się, że ktoś niepowołany będzie miał dostęp do tej grupy albo, że Wasi znajomi zobaczą, że dołączyłyście bo to nie jest widoczne :) A im nas więcej tym lepiej, łatwiej też się odnaleźć bo tutaj czasem ciężko z powiadomieniami :p
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Jakbyście nie umiały przez linka to wpiszcie sobie Staraczki 2017 forum BB i szukajcie w grupach :)

A to JuZ tutaj nie bedziesz pisac?

reklama
Mnie dzisiaj też. Zdążyłam się już zestresować i chyba będę sikać n testy dwa razy dziennie...

W 1 ciszy mnie tak nie bolaly .... Ale z tego co czytam to dobrze;)) czas pokaze, najwazniejsze Usg serca potem JuZ zleci i wszy bedzue dobrze

Do góry