reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny pomysł z Fb jest super nie wiem jak Wy ale ja żeby coś napisać muszę się ciagle logować to mnie irytuje dziś mam 5+2 za tydzień idę pierwszy raz do lekarza mam nadzieje ze będzie wszystko Ok przypominam mój termin porodu dokładnie obliczyłam sobie na moje 40 urodziny mam dwoje dzieci jeszcze nikomu nic nie mówiliśmy z mężem czekamy na wtorek

reklama
Co do fb to weszłam ale opuściłam grupę... Już Wam mówię dlaczego. Ponieważ jest tam grupa dziewczyn ktore zaszły i które jeszcze się starają i nie mogą zajść. To logiczne że każda z tych grup ma inne tematy. Ta która się stara będzie pisać i czymś innym niż my już po pozytywnych testach. Mając na względzie dziewczyny które się starają a nie mogą zajść wiem że nie będę opowiadać jak to jest fajnie w ciąży zwyczajnie dlatego żeby ich nie urazić. Dlatego jestem za tym by lipcowe mamy miały swój wątek zamknięty tak jak już któraś to tutaj proponowala. Z czasem możemy założyć fb Ale tylko dla lipcowych mam. Z wrzesniowymi mamami 2015 mamy właśnie taki kontakt Ale grupa na fb powstała dopiero przed porodem. I to też nie wszystkie tylko te które były aktywne i odnosiły się z szacunkiem do drugich.
Dokładnie :)

Dziewczyny pomysł z Fb jest super nie wiem jak Wy ale ja żeby coś napisać muszę się ciagle logować to mnie irytuje dziś mam 5+2 za tydzień idę pierwszy raz do lekarza mam nadzieje ze będzie wszystko Ok przypominam mój termin porodu dokładnie obliczyłam sobie na moje 40 urodziny mam dwoje dzieci jeszcze nikomu nic nie mówiliśmy z mężem czekamy na wtorek

Ściągnij sobie apke

Hej dziewczyny, myślę że nieśmiało ale mogę dołączyć do was.. Po przejściach z terminem ciąży na listopad 2017 - co nie doszło do skutku mogę przywitać się tu :) obecnie sam początek 5t2d ale już jest maleńkie serduszko :) jeśli będziecie chciały opowiem wam moją historię.. A tymczasem chciałam do was dołączyć i mam nadzieję zostać do końca :)

Które tygodnie ciąży u was?? :)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej dziewczyny, myślę że nieśmiało ale mogę dołączyć do was.. Po przejściach z terminem ciąży na listopad 2017 - co nie doszło do skutku mogę przywitać się tu :) obecnie sam początek 5t2d ale już jest maleńkie serduszko :) jeśli będziecie chciały opowiem wam moją historię.. A tymczasem chciałam do was dołączyć i mam nadzieję zostać do końca :)

27.06.17 Anastazja [*]

Hej, gratuluje i jednocześnie przykro mi z powodu twojej straty.

Ps. Zajrzałam w twoj profil - obchodzimy urodziny tego samego dnia [emoji16]

Które tygodnie ciąży u was?? :)
27.06.17 Anastazja [*]
Witaj jak masz ochotę to opowiadaj... :) teraz będzie wszystko ok !

oar83e3kr3gefj8x.png

reklama
Do góry