reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć wszystkim,

mam nadzieje na bycie mama w lipcu. Mam 9 miesięcznego bobasa i dziś na teście wyszedł mi cień cienia ;). Niestety spojrzałam na test później niż po 10 min więc obawiam się że może to być fałszywy wynik. Według moich obliczeń jestem 11 dni po OWU którą badałam testami bo karmie piersią i jeszcze nie wrócił mi okres, wiec w sumie nie wiem kiedy w moim przypadku test powinien wyjść wiarygodny bo ciężko liczyć w którym dniu cyklu jestem :) Ktoś ma podobne doświadczenia?

Karmie 7 mscy 6 Tydz ciazy Ale mAm okres 23/9 ostatni
No ciezko bedzie u ciebie skoro go nie masz , idz na bete moze to wyjdzie czy jestes czy nie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

w 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Ciężko powiedzieć, niby na testach jest napisane, że wykrywają 6 dniową ciąże, ale też nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia. Możesz próbować, jeśli nic nie wyjdzie tzn że było za wcześnie :)
Mnie się strasznie dzisiaj ciągnie o_O W ogóle mi się dłuży czas teraz, męczy to oczekiwanie na wizytę u gina, potem znowu ponad tydzień trzeba przetrwać oczekiwania na ogłoszenie nowiny rodzicom, a w ostatni tydzień listopada chcę powiedzieć dyrektorowi i kierowniczce o ciąży. Kurcze chciałabym, żeby już ten listopad zleciał. Stresuje mnie ta rozmowa z dyrektorem, ciągle po głowie mi chodzi ta moja praca gdy skończy mi się umowa :( Na szczęście w sobotę jedziemy do Pragi, może uda się chociaż na chwilę nie myśleć o ewentualnych problemach.

no to może w ramach popołudniowego spaceru z mała wstąpię do lab zrobić betę. Nasz umysł jest dziwny ... tak teraz nam spieszno do potwierdzenia ciąży a na malucha trzeba bedzie jeszcze tyle miesięcy czekać :)

Badalas tsh ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Badam regularnie bo w rodzinie mam takie przypadki, ale wszystko idealnie. Badalam tez inne hormony, i bylo ok. Ogolnie mam problem z waga, ciezko mi cokolwiek zrzucic a kilogramow mam duzo za duzo. Poltora roku temu bylam tak zdesperowana, ze przeszlam na dietę bialkowa, gdzie w meczarniach zrzucilam 30 kg w pol roku, ale szybko mnie oczywiscie dopadl efekt jojo, i znów mam tyle samo. Cwiczylam duzo, do dietetykow przeroznych chodzilam, unarzekalam się lekarzom, i dalej nic. Jeszcze jak bym jadla nie wiadomo ile to bym rozumiała, ale staram sie jesc te 4-5 posilkow, slodyczy nawet nie lubie.

reklama
Do góry