reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja dzisiaj sprawdziłam i się ciachnęłam, OM miałam 29.0 9 a nie 01.10 :) Plamienia więcej nie było póki co. Ale się wystraszylam...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od dzis mam projekt WODA :) codziennie będę sie pilnowac by wypic butelke wody, bo u mnie z tym kiepsko ;) w obu ciazach miałam malowodzie, wiec teraz woda musi byc priorytetem :) mam nadzieję, że mój pęcherz to wytrzyma ;)

Ja od dzis mam projekt WODA :) codziennie będę sie pilnowac by wypic butelke wody, bo u mnie z tym kiepsko ;) w obu ciazach miałam malowodzie, wiec teraz woda musi byc priorytetem :) mam nadzieję, że mój pęcherz to wytrzyma ;)
Ja mam problem z piciem, czasami w ogole zapominam, ze trzeba pic. Ale teraz co chwile mnie cisnie na pecherz. Z waga za to w poprzednich ciazach szlam jak burza, chociaz nie od poczatku. Z synkiem przez wymioty schudlam 6 kg ale wynik koncowy to 25 na plusie, z corka niechudlam na poczatku ale tez nie tylam bo ciagle mnie mdlilo a wynik koncowy 24 kg na plus

Dziewczyny ja też mam problem z piciem, piję może z 0,75l dziennie i to tylko kawa zbożowa, herbata, czasem jakaś słodka woda, jakoś nie umiem pić zwykłej wody.
A jak to jest z wagą po porodzie? Ile z tego co się przybrało się traci?

Dziewczyny ja też mam problem z piciem, piję może z 0,75l dziennie i to tylko kawa zbożowa, herbata, czasem jakaś słodka woda, jakoś nie umiem pić zwykłej wody.
Dokladnie ja to samo. Tylko ja to pije tylko herbaty zwykle I ziolowe nic innego mi nie smakuje

Dokladnie ja to samo. Tylko ja to pije tylko herbaty zwykle I ziolowe nic innego mi nie smakuje
Ja zawsze piłam kawę rozpuszczalną i w sumie to był jedyny napój jaki piłam, ostatnio jakoś stwierdziłam, że nie mam na nią ochoty i przerzuciłam się na inkę, ale jakoś też zbytnio mnie do niej nie ciągnie. Ogólnie jakoś mam jakby mniejszy apetyt, tzn jem normalnie ale tak bez ochoty.

A jak to jest z wagą po porodzie? Ile z tego co się przybrało się traci?

Ja straciłam wszystko a przybrałam 22kg. Przy karmieniu się fajnie traci, jesz i chudniesz. To lubię :)

To ja duzo przytylam, karmilam i malo co stracilam :/ mam nadzieję, ze teraz mi sie uda nie przytyć tak dużo, bo juz całkiem bym wyglądała jak wieloryb :)

Cześć wszystkim,

mam nadzieje na bycie mama w lipcu. Mam 9 miesięcznego bobasa i dziś na teście wyszedł mi cień cienia ;). Niestety spojrzałam na test później niż po 10 min więc obawiam się że może to być fałszywy wynik. Według moich obliczeń jestem 11 dni po OWU którą badałam testami bo karmie piersią i jeszcze nie wrócił mi okres, wiec w sumie nie wiem kiedy w moim przypadku test powinien wyjść wiarygodny bo ciężko liczyć w którym dniu cyklu jestem :) Ktoś ma podobne doświadczenia?

reklama
Ja straciłam wszystko a przybrałam 22kg. Przy karmieniu się fajnie traci, jesz i chudniesz. To lubię :)

Jesli tsh ok bo karmisz czasem i nie chudniesz;)) trza pilnowac tsh w ciazy I Po
Ja mialam 23 na plysie i schudlam w 5 mscu 16 kg a reszte w dwa msce no I teraz znow kg w msc Ale kontroluje tsh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry