reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ja wlasnie ide na bete :) jaka norma powinna byc dla 5 tyg i 2 dnia

1509952468-709f25c750aaea9c-aaaaaa.jpeg
1509952474-764f6f4e5fa7c58b-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@olaaa7 wytlumacz mi jak liczysz te tygodnie. Bo ja to sobie licze ze dzis wchodze w 5 tydzien, a termin mamy tak samo ;) musze sobie chyba suwaczek zrobic bo sie gubię ;)

Cześć dziewczyny. Redaveced bo macie skonczone 5 tygodni czyli zaczynacie 6☺ a ja nie poszlam na bete, zrobilam test kreska sporo zciemniala wiec czekam dalej na rozwoj wydarzen. W kazdej ciazy tylko test robilam

@olaaa7 wytlumacz mi jak liczysz te tygodnie. Bo ja to sobie licze ze dzis wchodze w 5 tydzien, a termin mamy tak samo ;) musze sobie chyba suwaczek zrobic bo sie gubię ;)
Ja liczę tak, że 2 października to był 1 dzień ciąży (skoro pierwszy dzień cyklu) czyli wczoraj skończył się 5 tydzień a dziś jest 1 dzień 6 tygodnia :)
Ale jak próbowałam robić suwaczek to wyświetla mi 5 tydzień ciąży. Dziwne.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Redaveced bo macie skonczone 5 tygodni czyli zaczynacie 6☺ a ja nie poszlam na bete, zrobilam test kreska sporo zciemniala wiec czekam dalej na rozwoj wydarzen. W kazdej ciazy tylko test robilam
No ja też bym nie poszła, ale chciałabym pójść na wizytę z wynikiem, żeby była większa szansa na potwierdzenie ciąży, chociaż w sumie sama nie wiem czy to się do czegoś przyda :)

reklama
Do góry