reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
ja wlasnie ide na bete jaka norma powinna byc dla 5 tyg i 2 dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Cześć dziewczyny. Redaveced bo macie skonczone 5 tygodni czyli zaczynacie 6[emoji5] a ja nie poszlam na bete, zrobilam test kreska sporo zciemniala wiec czekam dalej na rozwoj wydarzen. W kazdej ciazy tylko test robilam
Ja tez test tylko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Fanka BB :)
Ja liczę tak, że 2 października to był 1 dzień ciąży (skoro pierwszy dzień cyklu) czyli wczoraj skończył się 5 tydzień a dziś jest 1 dzień 6 tygodnia@olaaa7 wytlumacz mi jak liczysz te tygodnie. Bo ja to sobie licze ze dzis wchodze w 5 tydzien, a termin mamy tak samo musze sobie chyba suwaczek zrobic bo sie gubię
Ale jak próbowałam robić suwaczek to wyświetla mi 5 tydzień ciąży. Dziwne.
Ostatnia edycja:
olaaa7
No ja też bym nie poszła, ale chciałabym pójść na wizytę z wynikiem, żeby była większa szansa na potwierdzenie ciąży, chociaż w sumie sama nie wiem czy to się do czegoś przydaCześć dziewczyny. Redaveced bo macie skonczone 5 tygodni czyli zaczynacie 6☺ a ja nie poszlam na bete, zrobilam test kreska sporo zciemniala wiec czekam dalej na rozwoj wydarzen. W kazdej ciazy tylko test robilam
redavecad
Ok, już rozumiem Z tego zmęczenia ostatnio mi się strasznie ciężko myśli.Ja liczę tak, że 2 października to był 1 dzień ciąży (skoro pierwszy dzień cyklu) czyli wczoraj skończył się 5 tydzień a dziś jest 1 dzień 6 tygodnia
reklama
kinga30
Ja tez tak licze, ale lekarze zazwyczaj licza skonczone tygodnieJa liczę tak, że 2 października to był 1 dzień ciąży (skoro pierwszy dzień cyklu) czyli wczoraj skończył się 5 tydzień a dziś jest 1 dzień 6 tygodnia
Podziel się: