reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Też mam dylemat kiedy powiedzieć szefowi, najchętniej bym w ogóle nie mówiła i nie zauważona zniknęła na l4 za jakiś czas :D a jak powiem to już widzę te spojrzenia współpracowników, pytania no i ploty bo u nas to na porządku dziennym niestety.

Wczoraj mocniej mnie bolał brzuch, wieczorem aż tak mocno kłuło. Teraz ból brzucha przeszedł ale boli mnie głowa :(

No i w końcu mamy swój folder :)

Miłego dnia :)
Chyba każda z nas ma stresa:( jak powiedzieć. Na razie spokojnie czekam na wizytę zobaczę czy wszystko ok.

reklama
Ja nie mam bo sama sobie jestem szefem [emoji6]

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
zazdraszczam. Ja niby mam ok w pracy ale wiem że moje odejście wiąże się ze znalezieniem kogoś na moje zastępstwo a wiem, że to raczej nie będzie łatwe.

reklama
Do góry