reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mnie nic nie boli... ciekawe czy ok...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie tylko te lekkie pobolewania brzucha czasami a poza tym nic, zero objawów. Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?

Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?

Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasie :) Mnie wypada wizyta na 6+4 i też się zastanawiam czy będzie widać :)

To Twoja pierwsza ciąża? :)

Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?

Ja zrobiłam tydzień przed wizytą (morfo, żelazo, mocz i betę). jak będą potrzebne świeższe badania to lekarka da mi skierowanie i zrobię po wizycie razem z różyczką, toksoplazmozą i innymi.

Wczoraj 5 Tydz 5 dni i brak serduszka Jezxxe
Rany co za stres

Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasie :) Mnie wypada wizyta na 6+4 i też się zastanawiam czy będzie widać :)

Najlepsze usg to od 7 tc bo ponizej to tylko stresy ... moglam pojsc pozniej [emoji12][emoji12]teraz mam
16-11 wizyte to JuZ na bNk musi byc bo bedzue 8 tc prawie

reklama
Do góry