reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No u mnie tylko te lekkie pobolewania brzucha czasami a poza tym nic, zero objawów. Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?Mnie nic nie boli... ciekawe czy ok...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasie Mnie wypada wizyta na 6+4 i też się zastanawiam czy będzie widaćHejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
olaaa7
To Twoja pierwsza ciąża?Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
happygirl
Zaciekawiona BB
Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić betę? Idę do lekarza 16.11. więc może tak pod koniec przyszłego tygodnia? Żeby iść ze świeżymi wynikami?
Ja zrobiłam tydzień przed wizytą (morfo, żelazo, mocz i betę). jak będą potrzebne świeższe badania to lekarka da mi skierowanie i zrobię po wizycie razem z różyczką, toksoplazmozą i innymi.
Olusja1987
Druga [emoji4]To Twoja pierwsza ciąża?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hejka laseczki. U mnie też jakoś bez większych objawów. Może jestem tylko bardziej ospała, na wieczór trochę krzyż dokucza i Luteina zaczęła mi tak od kilku dni bardziej intensywnie wyciekać. Wizyta wypadnie mi w 5+6, będzie już serduszko?
Wczoraj 5 Tydz 5 dni i brak serduszka Jezxxe
Rany co za stres
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mnie się wydaję, że może być za wcześnie ale to tylko moje przypuszczenia. Lepiej niech się wypowiedzą dziewczyny, które miały usg w podobnym czasie Mnie wypada wizyta na 6+4 i też się zastanawiam czy będzie widać
Najlepsze usg to od 7 tc bo ponizej to tylko stresy ... moglam pojsc pozniej [emoji12][emoji12]teraz mam
16-11 wizyte to JuZ na bNk musi byc bo bedzue 8 tc prawie
reklama
olaaa7
Olusja1987 a kiedy masz wizytę?
Podziel się: