reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przez tego mojego M coraz bardziej się nakręcam i ciekawi mnie czy będzie córka czy syn [emoji14] A byłam taka twarda ehh
A ja wiedziałam Oleńka że do porodu nie wytrzymasz :-D

Swoja droga jestem szczerze zdziwiona. Spalam 3 godziny a tu aby 6 stron tylko do nadrabiania :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]
Dzis zaczynam 10tc [emoji3]

@Elodia nie stresuj sie az tak, bo maluch sie zdenerwuje [emoji6] Pani doktor powiedziala, ze jest ok to jest! Trzymam kciuki zeby plamki sie juz nie pojawialy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam dzisiaj 8+0 czyli idzie mi dziewiąty juz :-) a po tej 3godzisnnej drzemce i wstaniu, zmuciu kilku talerzy co w zlewie byly i uszykowaniu sobie paru kanapek z serem cebulą i musztardą, sprawdzilam, poki co wkladka czysta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Koniecznie. Na początku nie wyobrażam sobie innych, a później, jak się już przyzwyczaisz i w zależności od tego jakie masz piersi i jak dlugo masz zamiar karmić, można próbować ze sportowmi itp. Na początek-moim zdaniem- najlepsze są najzwyklejsze bawełniane z H&M w największym rozmiarze :D A po kilku tyg zobaczysz jak finalnie to wszystko wygląda i można zainwestować w coś czego nie wstyd pokazać mężowi :rolleyes:

hahaha :D Nieźle! Zapamiętam sobie ten pomysł :D

Tych co dotychczas i będę używać dopóki brzuszek nie zrobi się zauważalny.

Wow! Witaj :) Dobry macie wynik:tak:

Myślę że masz bardzo fajny pomysł. Jak dla mnie fajnym prezentem- pamiątką są np. spinki do mankietów, jakieś klasyczne, myślę że koszy podobny. Ale zależy czy chcesz właśnie coś pamiątkowego czy po prostu prezent "na teraz". A może pchacz?

Ubrania? Fajna torebka? To chyba już ten wiek ;)

Sama szyjesz? :surprised: Podziwiam każdego kto potrafi przyszyć guzik!

Ja nie :)

Mogę wpaść??:sorry::sorry: To moje najukochansze danie:tak:

haahah :D ale przyznaj że jak już tyle wytrwaliście to bez sensu byłoby coś zmieniać ;)

-------------------------------

Moje dziecko dowiedziało sie wczoraj że będzie miał upragnione rodzeństwo. Cały wieczór miał łzy w oczach ze szczęścia... powiedział że grudzień to jego najszczęśliwszy miesiąc od teraz... aż sama się wzruszam na myśl o jego reakcji. Kochany :sorry:
Super:-)
Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.

Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.
Moja dziesieciolatka wie. Jak zobaczyla pierwsze zdjecie z usg na ktorym ledwo bylo cialko żolte widziec to stwierdzila ze to dziecko nie jest xD ale jak zobaczyla wczorajsze zdjęcie, to stwiwrdzila że w koncu ludzia zaczyna przypominac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moja dziesieciolatka wie. Jak zobaczyla pierwsze zdjecie z usg na ktorym ledwo bylo cialko żolte widziec to stwierdzila ze to dziecko nie jest xD ale jak zobaczyla wczorajsze zdjęcie, to stwiwrdzila że w koncu ludzia zaczyna przypominac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
My się wstrzymujemy, nasz mały nie chce rodzeństwa i boimy się jego reakcji...

no to ja miałam o tyle łatwiej, że Fran bardzo chciał mieć, męczył mnie nawet jak rozstałam się z jego tatą i byłam sama :D A ostatnio było już apogeum totalne. Ma 7 lat. Myślę że w Twoim wypadku może lepiej będzie powiedzieć, jak dzidziuś już będzie przypominał dzidziusia, bo jak ja wczoraj pokazywałam w appce symulację krewetki to jednak widziałam, że to jest lekka abstrakcja dla niego. Ale i tak mnie opieprzał: od kiedy wiesz? czemu nie powiedziałaś mi od razu??:-D:-D:-D

Koniecznie. Na początku nie wyobrażam sobie innych, a później, jak się już przyzwyczaisz i w zależności od tego jakie masz piersi i jak dlugo masz zamiar karmić, można próbować ze sportowmi itp. Na początek-moim zdaniem- najlepsze są najzwyklejsze bawełniane z H&M w największym rozmiarze :D A po kilku tyg zobaczysz jak finalnie to wszystko wygląda i można zainwestować w coś czego nie wstyd pokazać mężowi :rolleyes:

hahaha :D Nieźle! Zapamiętam sobie ten pomysł :D

Tych co dotychczas i będę używać dopóki brzuszek nie zrobi się zauważalny.

Wow! Witaj :) Dobry macie wynik:tak:

Myślę że masz bardzo fajny pomysł. Jak dla mnie fajnym prezentem- pamiątką są np. spinki do mankietów, jakieś klasyczne, myślę że koszy podobny. Ale zależy czy chcesz właśnie coś pamiątkowego czy po prostu prezent "na teraz". A może pchacz?

Ubrania? Fajna torebka? To chyba już ten wiek ;)

Sama szyjesz? :surprised: Podziwiam każdego kto potrafi przyszyć guzik!

Ja nie :)

Mogę wpaść??:sorry::sorry: To moje najukochansze danie:tak:

haahah :D ale przyznaj że jak już tyle wytrwaliście to bez sensu byłoby coś zmieniać ;)

-------------------------------

Moje dziecko dowiedziało sie wczoraj że będzie miał upragnione rodzeństwo. Cały wieczór miał łzy w oczach ze szczęścia... powiedział że grudzień to jego najszczęśliwszy miesiąc od teraz... aż sama się wzruszam na myśl o jego reakcji. Kochany :sorry:
Tak czasem coś tam uda mi się uszyć :p

reklama
Do góry