reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie chce bo....nie mówi konkretnie dlaczego. W rodzinie,w tym roku było kilka narodzin i za każdym razem Szymek mówił że dobrze ze u nas nie ma malucha, że lubi naszą"trójkę".
A tu taka niespodzianka

Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka:)))

Hahahah no tak! :D ale to mega ważny 5 latek pewnie dlatego się przejmujesz :) może musi się oswoić po prostu. Pewnie jak będzie wybierał wózek itp to będzie szczęśliwy i będzie czuł się ważny :)
Albo powiedz na święta i jak coś zwalisz na Mikołaja :biggrin2::biggrin2:

reklama
Kurcze, jakie to wszystko skomplikowane.
Mam 34lata, 16lat w związku,9lat po ślubie a boje się reakcji 5latka:)))
Haha, ja 35 lat, 13 lat zwiazku, 8 po slubie i boje sie reakcji 6-latki [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hahahah no tak! :D ale to mega ważny 5 latek pewnie dlatego się przejmujesz :) może musi się oswoić po prostu. Pewnie jak będzie wybierał wózek itp to będzie szczęśliwy i będzie czuł się ważny :)
Albo powiedz na święta i jak coś zwalisz na Mikołaja :biggrin2::biggrin2:
Hahaha, wszystkiemu winien mikolaj [emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Normalnie zazdroszczę niektórym mamom apetytu i zachcianek jak czytam wpisy. Ja niestety nie mogę patrzeć od ponad tygodnia na jedzenie i praktycznie nic nie jem, bo nie mogę nawet na siłę. Mój prawie 3 letni synek zjada więcej odemnie. W pierwszej ciąży miałam to samo do 3 msc miałam parę kg na minusie zamiast na plusie i do tego była anemia przez całą ciążę. Niby czuje ze chce mi się jeść a jak zacznę nie mogę zjeść :-/ pierwszą wizytę mam dopiero 15 grudnia. Chyba będę musiała zacząć brać jakieś witaminy. W pierwszej ciąży brałam Omegamed optima. A czy Wy mamusie bierzecie jakieś witaminki?

No wlasnie ja tez sie boje. Corka przez kilka lat bardzo chciala siostre, pozniej nawet od biedy mogl byc brat zeby tylko cos bylo [emoji6] Ale mt dlugo nie chcielusmy. Jak sie teraz zdecydowalismy to ona juz nie chce [emoji53]

Moi chlopcy juz dawno prosili o dzidziusia . Kiedys im tlumaczylam,ze jak krewki mama nie bedzie miec to bedzie w ciazy no i sie stalo.
Bardzo sie ucieszyli i wiedza od samego poczatku kiedy zrobilam test. Moze z jednym dzieckiem u Was trudniej.
Moi to prawie jak blizniacy. Nie wiedza jak to bylo bez brata :sorry2:

A bralas na to jakies globulki czy inne cuda? Mi wprawdzie nic oprócz dupka narazie nie przepisala no ale się okaże. Bo skad te plamienia moje to mi nie powiedziala ale jest za tym ze moze sie to pojawiac bo powinnam na dniach małpisko wredne miec

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Za kazdym razem miałam globulki, ale nie pamiętam jakie. Teraz tez mnie coś bierze :/

Normalnie zazdroszczę niektórym mamom apetytu i zachcianek jak czytam wpisy. Ja niestety nie mogę patrzeć od ponad tygodnia na jedzenie i praktycznie nic nie jem, bo nie mogę nawet na siłę. Mój prawie 3 letni synek zjada więcej odemnie. W pierwszej ciąży miałam to samo do 3 msc miałam parę kg na minusie zamiast na plusie i do tego była anemia przez całą ciążę. Niby czuje ze chce mi się jeść a jak zacznę nie mogę zjeść :-/ pierwszą wizytę mam dopiero 15 grudnia. Chyba będę musiała zacząć brać jakieś witaminy. W pierwszej ciąży brałam Omegamed optima. A czy Wy mamusie bierzecie jakieś witaminki?
Ja biorę pregna plus fajny bo ma łatwe do polkniecia kapsulki

reklama
Do góry